Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti értitek a mai tiniket?
Èn akkor hálát adok az Úrnak, hogy nem ilyen lányt találtam!
Sajnos ilyenek...
Semmi baj ezzel. Vedd fel a versenyt, lény férfi, csinálj pénzt és neked is sok jó nőd lesz.
Ha viszont elég egy szimpla szerelem alapú párkapcsolat, azt is könnyű összeszedni, csak sokat kell beszélgetni lányokkal. Ilyenkor nem kell sok pénz, csak épp elég hogy kettőtökre elég legyen.
Szerintem elég gusztustalan dolog,hogy a korombelieket mind pénzéhesnek feltételezik. Nem tudom,hanyadik harmincas kőgazdag pasi ír rám,azt gondolván,hogy én majd le állok az öregedő kopasz fejével csak azért,mert van pénze. (bocsi a bunkóságért de már a falra mászom tőlük komolyan,mi a fenét képzelnek ezek?!)Sajnálom,de ez nekem nem megy,képtelen vagyok elviselni hogy valaha valaki más pénzéből éljek(a szüleim persze kivételek,de ha nem muszáj,ezzel se fogok élni már sokáig). Meg.. Szóval nem azért tanulok,nem azért akarok egyetemre menni,nem azért harcolok az álmokért,hogy más tartson el,vagy hogy ettől függjek,hanem hogy azt mondhassam,hogy ez tényleg az enyém,és akivel vagyok azt tényleg szeretem,méghozzá önmagáért.
Amúgy arra nem gondoltál,hogy kedves,jófej? Vagy csak szimplán szórakoztató,esetleg csinál olyan őrültségeket,hogy mindenki rajta röhög és kell a társaságba megteremteni az alaphangulatot? Őszintén,nézhet ki bárhogy,lehet,nem jönnék vele össze a világért se,de ha amúgy meg szimpatikus és jó társaság,akkor miért ne viselkedjek vele így. Egy átkozott szív,főleg FACEBOOKON,semmi. Lehet haveri,baráti,vagy bármi. Vannak olyan állatok,akik anélkül kiteszik,hogy kapcsolatban,xy-al,hogy ismernék az illetőt,vagy épp a legjobb barátjuk csak nekik..:D Facebookra nem adunk. Ez az egyik. A másik meg,legyetek szívesek és lássatok már tovább a felszínnél,vagy valami értelmesebbel foglalkozzatok. Mondjuk magatokat próbáljátok meg fejleszteni(külsőre,egyéniségre és hasonlók) Azzal többre mentek,mint mások elemzésével.
17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!