Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar? Főleg fiúk, hátha legalább ti értitek.
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, nem vágyok most kapcsolatra, komoly érzelmekre. Szeretnék egy kapcsolatot, ahol főleg a szex az elsődleges. Megismertem egy személyt körülbelül 3 hónapja, első perctől kezdve vágyakozok utána. Nagyon sokat beszélgettünk, egyszer le is feküdtünk, csodálatos volt. Én elmondtam, hogy mire vágyok, megértett, állítása szerint neki is egy ilyen kapcsolat lenne a legmegfelelőbb. Ezután nem keresett hetekig. Én nem futkosok senki után, legalább az első találkozásokkor elvárom, hogy a srác keressen. Én totál lemondtam róla, így összehozott a sors egy másik fiúval, de valahogy mégsem az igaz. Persze, az előző látott minket, és rögtön felkeresett, hogy jó hamar túlléptem rajta, szabályosan fel volt háborodva. Nem értem. Valaki esetleg átlát a dolgon? Úgy szeretnék belelátni a fejébe, de egyszerűen nem értem. Én természetesen egy ilyen kapcsolatban sem lépnék félre, és ha tudtam volna, hogy neki rosszul esik, akkor nem tettem volna..2013. júl. 22. 15:51
1/3 anonim válasza:
Nagyon úgy néz ki, hogy ő mégis többet akart eleve, csak nem vallotta be. De nekem úgy tűnik, hogy neked se közömbös a dolog.
2/3 anonim válasza:
Szerintem arra volt kíváncsi, hogy kibírod-e egy ideig nélküle. Az "egy ideig" minden fiúnál más időtartam.
Ha szereted még őt, akkor beszélj vele erről, de szerintem így már nem lesz köztetek olyan kapcsolat, hiába akarnátok...
Egyébként szerintem annyi történt, hogy mind a ketten normális kapcsolatot akartatok, de nem volt elég bizalom a másik iránt.
3/3 anonim válasza:
Pontosan. Igazat mond az első, és a második.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!