Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogyha egy lánnyal beszélgetsz és ki van tágulva a pupillája akkor az többet is akar vagy legalább szerted veled lenni?
Ha ki van tágulva a pupillája, akkor most szívott el egy jointot!
Vagy sötét helyen beszélgetsz vele.
Nem hülyeség, amit kérdezett a kérdező. Csak ti szerintem nem tanultatok kommunikációt.
Alapvető jelenség, hogy a pupilla változásai érzelmeket is jelölhetnek. Ha valakit szimpatikusnak tartunk, akkor a pupillán kitágul picit, ha unszimpatikus összeszűkül. De ez akkor s megfigyelhető, ha mondjuk valami boldog vagy szomorú dologról beszélünk.
Az arab tárgyalók ezért szertnek világos szemű ügyfelekkel és üzletemberekkel tárgyalni, mert jobban látják a pupilla összeszűkülését és változását.
Amúgy szerintem nehéz megállapítani és sokat kell vizsgálgatni és nézegetni, hogy valakinél ezt meg tudd állapítani. De van valóságalapja!!
Utolsó vagyok..amúgy nem értem miért kell egyből hülyézni a másikat, ráadásul most én is hülyézhetnélek Téged, mert ha olvasnál kommunikáció könyvet vagy jártál volna egyetemre ezt biztos tudnád. Mégsem teszem ugyebár..alapvető emberi tisztelet.
Megdöbbentő mennyi bunkó ember jár ide. Itt nagyképüsködnek a semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!