Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok miért hiszik azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért hiszik azt, hogy be akarod fűzni őket, ha csak beszélgetsz velük, vagy csak rájuk nézel?

Figyelt kérdés
2010. jan. 7. 08:14
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Nem hiszi azt mindegyik.
2010. jan. 7. 08:19
 2/19 anonim ***** válasza:

épp ezaz, hogy a legtöbbnek baromi nehezen esik le hogy mitakarsz tőlük, de ahogy elnézem te tényleg nem akarsz a legtöbbtől semmit.

Különben meg ha biztos akarsz lenni benne hogy ne értse félre, mond meg neki h bűnranda feje van és az életben nem nyúlnál hozzá, csak épp valaki kell akit szórakoztass a poénjaiddal és ő épp kapóra jött. valszeg ha erre nem bőgi el magát vagy vág képen akkor már felfogja hogy nem befűzni akarod. :DD

2010. jan. 7. 08:58
 3/19 anonim ***** válasza:
Az a nem mindegy, hogy hogyan nézel rá, és hogyan beszélsz vele.... Ha észreveszed, hogy azt gondolja, esetleg tetszik neked..., akkor mondd el neki is, hogy nem fűzni akarod, csak egyszerűen beszélgetsz vele. Tedd hozzá, hogy azért mondod, mert te ilyen egyenes vagy, és szereted a nem félreérthető dolgokat.
2010. jan. 7. 10:24
 4/19 A kérdező kommentje:
Csak azért tettem fel a kérdést, mert volt egy lány barátom és mióta fiúja van, nem hajlandó velem kommunikálni, azelőtt meg beszélgettünk, meg normális volt velem...
2010. jan. 7. 10:32
 5/19 anonim ***** válasza:
Jajj ezt ismerem.. nekem meg volt 1 fiú legjobb barátom, aztán megnősült, és a feleségét zavarta abarátságunk, megkérte,h ogy ne beszéljen velem többé, és ő belement. Talán mégsem volt ő olyan jó barát... Szerintem is lehet barátság fiú és lány közt... Szerintem a barátjával beszélgess, hogy te nem akarsz semmit... szerintem, ha ilyen fura és féltékeny akkor nem tudom eredményesen leghet e vele beszélgetni... De remélem megmaradhat a barátság a barátnőddel.
2010. jan. 7. 10:37
 6/19 anonim ***** válasza:

Sztem fiú meg lány között ne legyen barátság! Korrekt dolog, hogy ilyenkor hanyagolják a kapcsolatot a "barátok".

A csajokat meg ne vedd komolyan. Paranoiásak.

2010. jan. 7. 11:30
 7/19 anonim ***** válasza:
Nem a lány barátod miatt van, hanem valószínűleg nem akarja, hogy a barátja félreértse a barátságotokat. Én sem tartom egy fiú barátommal sem a kapcsolatot, mióta házas vagyok. Illetve más köti le, már nincs ideje annyit veled lenni.
2010. jan. 7. 13:25
 8/19 A kérdező kommentje:
de szexuálisan nem hogy vonzana, de taszít, barátnak viszont jó!
2010. jan. 7. 13:26
 9/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ez megalázó a másikkal szemben. Ha engem szexuálisan taszít valaki, akkor nem csinálok belőle lelki társat. Ő meg valószínűleg többet akarna.
2010. jan. 7. 13:28
 10/19 anonim ***** válasza:

mitől ne lehetne fiú és lány között barátság? Nem is értem. Nekem is vannak nőismerőseim, a barátnőmnek is férfiismerősei, már csak a munkája miatt is, de ez soha nem okozhat gondot....

a kérdésre a válasz pedig, ha szóba állsz egy nővel, akkor elküld a fenébe, hogy ki akarsz kezdeni vele, aztán jön ide a csaj és irkál, hogy nem lehet beszélgetni a pasikkal... :-)

2010. jan. 7. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!