Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok miért hiszik azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért hiszik azt, hogy be akarod fűzni őket, ha csak beszélgetsz velük, vagy csak rájuk nézel?

Figyelt kérdés
2010. jan. 7. 08:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én arról beszélek, amikor fiú meg lány sokat járkálnak együtt, meg kitárgyalják egymás lelki dolgait de nem járnak. Szerintem ez káros. Nem arról, hogy a munkahelyen cseverésznek az időről. Nem igazán értem, hogy mit nyernek a felek, hacsak nem azt, hogy az egyik fél reménykedik benne, hogy összejöhetnek.
2010. jan. 7. 13:31
 12/19 anonim ***** válasza:
11.30, 13.25.-ös írókhoz: Én az a válaszadó vagyok aki szerint lehetne barátság fiú és lány közt... Nekem nagyon fájt amikor a legjobb barátom megkért, hogy többé ne beszéljünk, mert a feleségét zavarja a dolog. De nem is ez a baj..., ha valaki addig barátkozik csak ellenkező neművel, amíg annak nincs kapcsolata, az nem igazi barátság, az nem tudom micsoda... De azért azon elgondolkodhatna az aki bár barátkozik, tudja, hogyha lesz majd valakije, akkor dobni fogja a barátait akik ellenkező neműek... Meg fogja bántani, rosszul fog esni neki... ha nem hisz a fiú lány barátságban, ne menjen bele akkor sem, ha épp senkije sincs, mert előbb utóbb lesz, és akkor eldobja a barátait, csak mert másneműek... Akkor inkább ne is barátkozzon ellenkező neművel egyáltalán, ne hagyja, hogy a másik elkezdjen bízni benne, elmondja a féltett titkait, bánatát, örömét.. majd egyszercsak "ne beszéljünk többé, mert bántsa a feleségem érzéseit". Rossz érzés elveszíteni egy barátot, akire korábban számítottál, és ő számíthatott rád, és ebben az egészben semmi szexuális tartalom nem volt, vagy lehetett volna...
2010. jan. 7. 13:41
 13/19 anonim ***** válasza:
Nálunk ez nem volt nagy barátság...csak a neten ismertük egymást, néha beszélgettünk. Ezt szakítottam meg. A férjem sem chatel nőkkel, én sem férfiakkal és ez így van jól. Nem is lenne időnk, mert szervezünk magunknak sokkal jobb programokat. Akikkel meg mondjuk egy suliba jártam és fiú barátaim voltak, néha emailben tartom a kapcsolatot. Sztem ez nem gáz, de chatelgetni vagy élőben rendszeresen találkozni kettesben elég furcsa lenne.
2010. jan. 7. 13:45
 14/19 A kérdező kommentje:
érdekes felfogásokat olvasni...
2010. jan. 7. 13:48
 15/19 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy férfi és nő közti kapcsolat eleve szexuális. Szóval aki a természeti törvényeket nem veszi figyelembe az ilyenkor csodálkozik. Ha letagadod belőle a szexualitást, akkor sérülni fog a dolog.

Én ha együtt vagyok egy emberrel, akit kedvelek, megpróbálok minél jobban eggyé válni vele lelkileg testileg. Nyílván a családtagok és az egynemű haveroknál van egy korlát, amit nem léphetek túl, mert mindenkinek kellemetlen lenne. Ellenben egy másnemű emberrel én annyira akarok együttlenni, amennyire csak lehet. Tehát szexelek vele. Tehát ha valakivel megosztom az életemet és lány és kedvelem őt, akkor szexelni is akarok vele. Ezt tiszteletből és szeretetből is akarom. Akihez meg nem vonzódom, azzal megmaradok munkakapcsolatban. Őneki soha nem tárnám fel a lelkem. Ennyi.

2010. jan. 7. 13:50
 16/19 A kérdező kommentje:
Akkor velem van a baj, mert barátként néztem egy lányra?
2010. jan. 7. 13:51
 17/19 anonim ***** válasza:
De minek? Szegény biztos többet akarna te meg kihasználod. Ha szexuálisan nem vonzó minek vele bármit is csinálni? Nem bántásból mondom, hanem pont azért, hogy ne sérüljön senkinek se a lelke.
2010. jan. 7. 13:54
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerintem veled semmi baj nincs, csak most, hogy megváltozott az élete a párja által, neki úgy kerek, hogy vele tölti az idejét...én legalábbis így vagyok vele.
2010. jan. 7. 13:54
 19/19 anonim ***** válasza:

nyilván azok a lányok akikkel eddig beszélgettél azok csak ritkán beszéltek más fiukkal ezért van az h amikor odamész rögtön beindul a fantáziájuk..

Szerintem ne csak 1 lánnyal beszélgess hanem többel mert akkor nem tudják majd eldönteni h kit akarhatsz(akkor is ha csak barátként kell a csaj)

2010. jan. 8. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!