Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért nem értitek meg ha elutasítanak titeket? Miért vagytok ennyire rámenősek?
Suliban is ez volt és most is amióta dolgozok (1 éve) nagyon sokan nyomulnak rám és nem értik meg hogy van barátom...
Ilyen szövegeket mondanak nem kell mindent tudni-a titokban is járhatunk...
Amikor nem volt kapcsolatom mert nem vágytam rá és az aki ezt tudta nem tudtam megértetni vele hogy nem akarok kapcsolatot senkivel...
Néha már durván utasítottam el fiúkat ("te lennél az utolsó férfi se kellenél", de legtöbbször tetszett akinek ezt mondtam)
Aki nem érti, hogy van barátod és nyomul az szimplán hülye :) 14/f
nyomulás helyett jó barátként kezelne és kedveskedne sztem több esélye lenne...
hatásos lehet, he nam ezt mondogatod, ohgy barátod van. ettől én sem szoktam megijedni.
viszont ha meglátom a gyűrűsujjadon hogy el vagy jegyezve...akkor az már veszett ügy részemről..:/
szal tipp:
vagy jegyezzétek el egymást, ha komoly, vagy ha nem vezsel egy gyűrűt magadnak (bizsut, de jól kinézőt) felvezsed, és ha valaki rádhajt csak megmutatod neki, hogy bocsi, de vőlegényem van.
ettől aligha nem minden pasi eltántorodik.
mert a lányok társkereső profiljai hemzsegnek a "ne add fel" és hasonlóktól.
Mondjuk, normális pasi ha tudja, hogy lánynak van barátja, akkor az visszahőköl. Nálam legalábbis ha valaki el van jegyezve/házas/barátja van - egy szint. Nincs nyomulás. Ezeknek nyugodtan odakúrhatod, hogy "te lennél az utolsó férfi se kellenél", megérdemlik.
viszont, amikor azt mondod, hogy "nem akarok kapcsolatot senkivel" akkor azért a rendesebb fajtája meg akarja mutatni, hogy "de, én kitartok érted, és küzdök", amúgyis ez olyan hülyeség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!