Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, tetszik, ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, tetszik, ha valaki kreatív munkát végez?

Figyelt kérdés

Például: webdizájner.

Vagy pl. érdeklődik az irodalom, matematika iránt. Bejönnek ezek a dolgok?

Vagy inkább a kétkezi, "férfias" munkát végző férfiak szimpatikusabbak?

Számít ez egyáltalán?

20/F

2013. okt. 27. 01:44
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

"webdizájner"

remélem, te csak az elemeket rajzolod meg Photoshop-ban

2013. nov. 8. 11:15
 32/36 anonim ***** válasza:

Figyelj!

Nekem édes mindegy hogy eppen hol dolgozol, az nem mindegy hogy ki vagy.

Nem mindig mi választjuk meg magunknak a munkahelyünket ebben a lökött világban, megesik, hogy valaki épp más területen tehetséges mint amiben kényszerből, ill. pénzhiányból dolgozik.

Syerintem, a mai világban már nincs olyan, hogy férfias ill. nőies állás.

Annyi titkárt ismerek, és mérnők nőt, és ne soroljam.

Az a világ már lejárt feleim, és a partner választásban, mondom én, biztos nem a szakmája alapján fogok dönteni, hanem az alapján hogy szimpatikus-e, jó fej-e, ki lehet-e vele jönni stb... Na engem ezek érdekelnek, úgyenis nem mindenkinek van lehetősége kiélije a kreatívitását a munkahelyén így szeretném más téren látni beteljesültnek.:)

2013. nov. 8. 11:34
 33/36 A kérdező kommentje:

"remélem, te csak az elemeket rajzolod meg Photoshop-ban"

Nem, épp ellenkezőleg, grafikai munkákat gyakorlatilag egyáltalán nem végzek, Photoshopot meg végképp nem használok mert kizárólag GNU/Linux rendszereket használok, tehát nincs is rá lehetőség. Az amatőrséget ne feltételezd :) Persze 20 évesen nincs eget rengető munkatapasztalatom, csak kb. 1 év komolyabb, de dolgoztam 100.000 sor fölötti összetett rendszereken is, tehát szó sincs arról hogy Photoshopban meg WYSIWYG alkalmazásokban kattintgatnék össze dolgokat.

2013. nov. 8. 21:47
 34/36 anonim ***** válasza:
Hegesztő vagyok. K#rvára leszarják... :D
2013. nov. 18. 23:16
 35/36 anonim ***** válasza:
cukrász vagyok, abszolút jó pont :D
2013. nov. 19. 08:11
 36/36 anonim ***** válasza:
Mivel én grafikát tanulok, nekem eléggé pluszpont, közös téma alapból adott:))
2013. dec. 10. 21:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!