Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tetszik, ha valaki kreatív munkát végez?
Például: webdizájner.
Vagy pl. érdeklődik az irodalom, matematika iránt. Bejönnek ezek a dolgok?
Vagy inkább a kétkezi, "férfias" munkát végző férfiak szimpatikusabbak?
Számít ez egyáltalán?
20/F
"webdizájner"
remélem, te csak az elemeket rajzolod meg Photoshop-ban
Figyelj!
Nekem édes mindegy hogy eppen hol dolgozol, az nem mindegy hogy ki vagy.
Nem mindig mi választjuk meg magunknak a munkahelyünket ebben a lökött világban, megesik, hogy valaki épp más területen tehetséges mint amiben kényszerből, ill. pénzhiányból dolgozik.
Syerintem, a mai világban már nincs olyan, hogy férfias ill. nőies állás.
Annyi titkárt ismerek, és mérnők nőt, és ne soroljam.
Az a világ már lejárt feleim, és a partner választásban, mondom én, biztos nem a szakmája alapján fogok dönteni, hanem az alapján hogy szimpatikus-e, jó fej-e, ki lehet-e vele jönni stb... Na engem ezek érdekelnek, úgyenis nem mindenkinek van lehetősége kiélije a kreatívitását a munkahelyén így szeretném más téren látni beteljesültnek.:)
"remélem, te csak az elemeket rajzolod meg Photoshop-ban"
Nem, épp ellenkezőleg, grafikai munkákat gyakorlatilag egyáltalán nem végzek, Photoshopot meg végképp nem használok mert kizárólag GNU/Linux rendszereket használok, tehát nincs is rá lehetőség. Az amatőrséget ne feltételezd :) Persze 20 évesen nincs eget rengető munkatapasztalatom, csak kb. 1 év komolyabb, de dolgoztam 100.000 sor fölötti összetett rendszereken is, tehát szó sincs arról hogy Photoshopban meg WYSIWYG alkalmazásokban kattintgatnék össze dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!