Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, tetszik, ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, tetszik, ha valaki kreatív munkát végez?

Figyelt kérdés

Például: webdizájner.

Vagy pl. érdeklődik az irodalom, matematika iránt. Bejönnek ezek a dolgok?

Vagy inkább a kétkezi, "férfias" munkát végző férfiak szimpatikusabbak?

Számít ez egyáltalán?

20/F

2013. okt. 27. 01:44
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

"Egy webdizájnertől nem fogok lehidalni, én is csináltam. Messze van az a kreatívtól :D "

Miért is?

És mi áll akkor közel a kreatívhoz?

2013. okt. 27. 09:33
 22/36 anonim ***** válasza:
ha kreatív, akkor az mindenképp előny, és az is, ha valamilyen érdekes tudományos munkát folytat... de ne legyen unalmas, aki mondjuk csak számol egész nap :D nálam az alapkövetelmény, hogy legyen intelligens, tájékozott egy férfi és inkább szellemi munkával keresse a kenyerét, de mellette tartsa karban magát, nem kell, hogy izompacsirta legyen, de azért ne lógjon a csontján a bőr és ne legyen elhízva... így együtt, ha ez a kettő megvan, akkor nyugodtan kikerülheti a sort :D
2013. okt. 27. 10:10
 23/36 A kérdező kommentje:

"ne legyen unalmas, aki mondjuk csak számol egész nap :D"

Miért ki csinál ilyet? :D Az melyik szakma?

2013. okt. 27. 10:15
 24/36 anonim ***** válasza:
nem tudom, de biztos van ilyen :D matematikus pl?
2013. okt. 27. 10:21
 25/36 anonim ***** válasza:
Amit csinálsz a szavak kiforgatása, mellémagyarázás, szócséplés. Van egy általánosított férfias, és egy általánosított nőies viselkedés. Na te inkább a második kategóriát bővíted. Ha egy nő kérdez valamit arra egyértelmű és határozott választ kell tudni adni, nem hebegni-habogni magyarázkodni össze-vissza. Akár tetszik akár nem ez az élet rendje...
2013. okt. 29. 01:02
 26/36 A kérdező kommentje:

"Akár tetszik akár nem ez az élet rendje..."

Jó vicc :) Szép világ is lenne, ahol te mondod meg, mi az élet rendje, akár tetszik, akár nem :)

2013. okt. 29. 19:14
 27/36 anonim ***** válasza:

Most is kiemelsz egy sort, és teljesen kiforgatod mit írtam.

Innen nem írok, nem akartalak bántani, csak a véleményem írtam le. Minden jót!

2013. okt. 30. 10:41
 28/36 A kérdező kommentje:

"Most is kiemelsz egy sort, és teljesen kiforgatod mit írtam.

Innen nem írok, nem akartalak bántani, csak a véleményem írtam le. Minden jót!"

Maradjunk annyiban, hogy én nem szabom meg, hogy te mit gondolsz vagy gondolhatsz, te se szabd meg ezt nekem. Határozott véleményem van, és nem értek egyet a tiéddel. Elfogadom ezt a tényt, de visszautasítom, hogy szókiforgató lennék. A véleményeddel nem értek egyet.

2013. okt. 30. 11:47
 29/36 anonim ***** válasza:
OK!
2013. okt. 30. 11:50
 30/36 anonim válasza:
Nekem nem nagyon számít,de az nem a legjobb ha valaki okostojás.
2013. okt. 31. 19:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!