Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy magara igenyes ferfi hogy lehet egyutt egy kover novel?
Mert a pasas nem egy felszínes alak. Nekem is tetszettek már különböző testalkaú pasik, volt már magas vékony, meg köpcös pasim is. Telejsen személyiségfüggő, hogy kivel jövbök össze, és ha az illetővel egy párhuzamon vagyok, jó vele a szex, és minden működik, akkor nem fogom elküldeni, csak mert nem szálkás vagy izmos vagy mittudomén.
Kit érdekel, ki hány kiló?
A kövérség nem egyenlő az igénytelenséggel. Tudod, mit jelent, ha valaki kövér? Hogy viszonylag sok zsír van rajta. Nabumm.
23:
De bakker, a férfiak nem nők, ezt értsétek már meg. A férfiak cselekedeteinek okait ne úgy vizsgáljátok, mintha azt ti csinálnátok. (Neked nem minden a kinézet. Jó, az te vagy.)
A legtöbb férfi nem jönne össze velük, akármilyen kedvesek, aranyosak, rendesek, stb. azért mert a legtöbb férfit nem hozzák lázba.
A férfiaknál a kezdeti vonzalom kialakulásában sokkal nagyobb súllyal van ott a kinézet, mint a nőknél. Egy férfi kezdeti vonzalmát a nő iránt főleg annak a kinézete váltja ki, míg a nőében sokkal nagyobb szerepe van a férfi bizonyos tulajdonságainak (önbizalom, határozottság, stb.). És ha ezek hiánya miatt nem alakul ki vonzalom, akkor a férfi nem fog összejönni a nővel, akármilyen kedves, stb.
U.i: Olvasd el a 13-as számú válaszom.
1. Van olyan ismerősöm, akit elsődlegesen a dinnye formájú popsik hoznak lázba. Attól még megnéz más nőket is, de erre gerjed úgy igazán.
2. Tartós párkapcsolatban a férfiak is, nők is sokat változnak. A terhesség, szülés hormonálisan is átalakítja a testet, és ez egyben azt is jelenti, hogy megsokszorozódik a fogyáshoz szükséges energiabefektetés, amit immáron gyerekek, munka, háztartás mellett kellene elvégezni. (Értsd: terhességem előtt 3 hónap alatt tudtam megszabadulni plusz 10 kilótól, úgy, hogy időmilliomos voltam, terhesség után pedig ugyanannyi edzéssel fél-egy évbe telt megszabadulni ugyanekkora feleslegtől, úgy, hogy a gyerekemtől és a családomtól kellett időt lopkodnom, gondoskodni a gyerekfelügyeletről, stb.) És akkor most, ha az anyuka felszed 10 kilót a terhességgel, a férje hagyja ott?
3. Az igénytelenség mindenkinek mást jelent. Van, aki az étkezésben, súlyban méri. Én pl. a szellemi igénytelenséget sokkal súlyosabbnak tekintem, mint az étkezésbelit. Egyéni értékrendek vannak, nem kellene a saját értékrendünk alapján méricskélni mindenkit!
És egyébként való igaz, hogy én is nőként sokféle pasihoz tudok vonzódni. Volt már husisabb pasim, és kimondottan vékony is. Volt magas, alacsony, dús hajú, kopaszodó, eszméletlen jóképű és csúnyácska...
Rohadtul nem a külsőn múlik, hogy kihez tudok vonzódni, hanem azon, hogy megfog-e a személyisége, vagy sem. Teljesen különböző alkatú és külsejű pasikat is találtam már vonzónak életemben.
Szóval az, hogy egy pasinak van egy valamilyen típusú nője, és emellett teljesen más típusú nőket is megnéz, az égvilágon semmit nem jelent. Egyébként az, hogy megnéz valakit, pláne semmit nem jelent.
Én pl. meg szoktam nézni az utcán a kisgyerekeket is, mert aranyosak, vonzzák a tekintetemet. Vagy idős nénikéket is. Vagy nőket is. Pedig nem vagyok se pedofil, se gerontofil, se leszbikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!