Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy magara igenyes ferfi hogy lehet egyutt egy kover novel?
Hát kérdező, te lehet hogy nem jönnél össze egy kövér nővel, de hogy ennek ellenére nem vagy igényes, az is biztos.
Üdv, egy vékony lány.
Lehet, hogy szereti a kövér nőket. Nekem is van egy ilyen ismerősöm és a soványak hiába próbálkoztak nála, ő egy eléggé ducit választott. Mondjuk nem volt meglepetés, a saját bevallása szerint is neki ez az alkat tetszik.
Vagy csak szimplán beleszeretett.
Vagy mit tudom én, az ő dolguk.
Egyébként meg igényesség? Ugyan! Hány vékony igénytelent látni, mégsem lepődik meg senki, ha nekik valóban magára igényes párja akad. Hülye sztereotípiák.
Úgy, hogy a kövérség nem egyenlő az igénytelenséggel. Csak valamiért manapság könnyen ráhúzzák.
És emellett neki az tetszik.
Nekem például a fenekem hatalmas. De tényleg. Eddig mindenki szekált vele. Még a macis, pocakos exem is.
A párom meg imádja. Pedig ha ránézel, igen-igen jó pasi, nem is kevés nője volt előttem. Körülbelül azt szed fel, akit akar. És neki mégis a nagyfenekű kell :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!