Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy magara igenyes ferfi hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy magara igenyes ferfi hogy lehet egyutt egy kover novel?

Figyelt kérdés

2013. okt. 26. 11:32
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

#8-nak

"Úgy hogy abban a kövér nőben valószinűleg több értelem, és érzelem, empátia, és egyéniség van, mint többb olyan nőtársában, aki kizárólag a vékonyságára, és a külsejére, és a társadalmi elvárásra öszpontosít."

Es te mely tulajdonsagokat szeretned leginkabb elsajatitani ? :D

2013. okt. 26. 11:51
 12/26 anonim ***** válasza:
Hogyhogy hogy? Mi a kérdés? Szexuális értelemben? Együttélés szinten? Esetleg hogy járnak együtt? Nem értem.
2013. okt. 26. 11:57
 13/26 anonim ***** válasza:

A kérdező szerintem így értette:

A kövérség az egészségtelenség, az egészségtelen életmód jele. Az egészségtelen életmód pedig önmagunkra, a saját testünkre való igénytelenséget takar.

A kövérek valóban genetikai okok miatt híznak el, de hogy jól értsétek, erre kitérek pár bekezdéssel lejjebb. Tehát nem az a genetikai ok, amit a legtöbben gondolnak hogy szegények bármit esznek, dagadnak megállíthatatlanul, mert genetika...

Aki pedig egészségügyi okokra hivatkozva, ez pont azt jelzi, amit mondok: Azért hízott el egészégügyi okokból, mert korábban sem figyelt magára, ezért egészségügyi problémái lettek, ami miatt elhízott.

A kövérek hatalmas többsége, hogyha nem enne szemét kajákat (fehérkenyér, péksütemények, tészták, cukrozott cukros ételek és italok, csoki, chips, gyorskaják) és mozogna rendszeresen, akkor nem lenne kövér.

Maximum annyi igaz, hogy vannak elhízásra genetikailag hajlamosabb és kevésbé hajlamos emberek. És mikor azt látja a genetikailag hajlamos, hogy a kevésbé hajlamos egészségtelen életet élő, egészségére igénytelen ember tömi magába a szemét kajákat és nem mozog, de mégsem hízik el, akkor azt hiszi hogy ugyanezt ő is megteheti. De nem tehetné meg, pont ahogy a szívproblémákkal rendelkező sem teheti meg, hogy induljon a maratonon. Azaz indulhat, csak éppen belehal.

Egyébként úgy lehet együtt, hogy biztos kövér fétise van. Szexuálisan őrülten vonzódik a kövér nőkhöz. De ebből nem kell nagy ügyet csinálni. Másnak meg lábfétise, bugyi fétise, fül fétise, stb. fétise van. Sőt a fétis maga a vonzalom, szóval ha valakinek a vékonyak, a barnák, a kékszeműek jönnek be valahol az is egy fétis.

2013. okt. 26. 11:58
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Én azt a kövér nőt tartom igénytelennek, aki utája magát amiért így néz ki, nem érzi jól magát a bőrében, mégsem tesz semmit és csak nyafog és sír folyton, hogy ő kövér. Az ilyenektől a falra mászok. Mellesleg ostobaság, hogy manapság az emberek azt hiszik, elég jól kinézni, vékonynak és divatosnak lenni, és máris hasra esik tőlük az ellenkező nem, belső tartam meg nulla. Simán el tudom képzelni, hogy annak az igényes férfinak a kövér nője, okos, intelligens, művelt, érzelmi intelligenciája se a béka segge alatt van és lehet vele BESZÉLGETNI! És mellette lehet csinos, ápolt is. Ha mindenkinek a vékony emberek jönnének be, elég sokan pár nélkül lennének... 22/Nő (egébként én is vékony vagyok, mégis így gondolom)
2013. okt. 26. 12:05
 15/26 A kérdező kommentje:
De ha a kover nok tetszenek neki normal 60kgos noket miert bamul mereget?
2013. okt. 26. 12:05
 16/26 anonim ***** válasza:
Mondjuk az is kérdés, ki mit ért kövér alatt. Mert mondjuk egy 165 centis 65 kilós nő még simán nem kövér, egészségügyileg nem hordoz problémát a dolog, de különösen a fiatalok már kövérnek tartják. Más számára viszont a van mit fogni kategória. Nyilván egy 90 kilós már akárhonnan nézzük, kövér. De van egy átmeneti zóna, ami magyarázza azt, hogy az egyiknek még tetszik, a másik meg a fejét kapkodja, hogy úúú, de kövér.
2013. okt. 26. 12:06
 17/26 A kérdező kommentje:
Hat a no olyan 165cm 75-80kg lehet kb
2013. okt. 26. 12:09
 18/26 anonim ***** válasza:
Úgy ahogy apád együtt van anyáddal.
2013. okt. 26. 12:11
 19/26 anonim ***** válasza:

14:

Értem amit mondasz csak mégis nőből vagy és nem érted a férfiak gondolkodásmódját. (Úgy értem a férfiak 80-90%-áét, nem a kisebbségét.)

Én is ismerek olyan férfiakat, akiknél a szexuális vonzalom szempontja sokadlagos volt a párválasztásnál. Ők főleg művészek, értelmiségiek, akik nem alkotják a társadalom többségét (és ugye közülük sem mind).

A legtöbbeknek az átlagos testalkatúak jönnek be, akikről ha két jelző közül kell választani -vékony és dagadt- akkor inkább a vékony szó jut az ember eszébe, de nem csontsoványakra kell gondolni, hanem az átlagos testalkatra, ami alatt mindketten ugyanazt értjük.

Amit írsz, hogy sokan maradnának pár nélkül, azért nem fedi a valóságot szerintem, mert mindkét nemben vannak kövér emberek. És ha egy kövér lány nem tetszik a jóképű, sportos vagy átlagos testalkatú fiúknak, akkor inkább összejön egy kövér fiúval, minthogy egyedül maradjon. Fordítva is ugyanez a helyzet a kövér fiúkkal, ha nem jönnek be az átlagos vagy sportos testalkatú lányoknak. (Megint nem mindenkire, csak a nagy többségre vonatkoztatva.)

2013. okt. 26. 12:12
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

15, kérdező:

Azért mert nem CSAK a kövér nők tetszenek neki.

Nekem is bejön ez a nő is, meg ez a nő is, mégis teljesen más testalkatúak (random google képek):

[link]

[link]

Két különböző testalkatú nő, de mindkettő tetszik. Miért ne lehetne hogy annak a férfinak sem csak a kövér nők jönnek be?

2013. okt. 26. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!