Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ha egy pasi meghallgat, az mindig többet akar, mint barátság?

Figyelt kérdés
Mindig is szerettem volna fiú barátot, de akit kedveltem, mindről kiderült, hogy csak azért hallgatták meg a hülyeségeimet, mert szexet akartak, és kihasználtuk egymást. Ez annyira elszomorító. Annyira rossz érzés lekoptatni őket, mert addigra megkedvelem őket :(

2013. okt. 23. 13:33
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Önző vagyok, igen, egyszer kétszer még beszéltem velük azután is, hogy már tudtam mit akarnak, mert magányos voltam, nem volt más barátom. Nem tudtam hogy mondjam meg nekik, hogy nem akarok szexelni velük, ezért néhányszor még találkoztam velük. Ha nem értettek a szép szóból, mondtam csúnyán.. az egyik azt mondta akkor legyünk csak barátok, de ha egyszer meg akart dugni, akkor az már tudtam, hogy úgysem működne.
2013. okt. 23. 14:17
 12/37 anonim ***** válasza:

őszinte voltál, plusz pont!

önző, kizsákmányoló lány vagy. ezt nem fogják elviselni csak ostoba fiúk.

2013. okt. 23. 14:18
 13/37 A kérdező kommentje:
És miért kellett volna pont arról sejtenem, hogy tetszem neki, akinek volt valakije?
2013. okt. 23. 14:26
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem kellett volna sejtened, ez őt minősíti.
2013. okt. 23. 14:27
 15/37 anonim ***** válasza:

Miért jársz olyannal, akivel nem tudsz semmit megbeszélni, és nincs melletted, mikor szükséged lenne rá.

Másrészt ha a 20 éves válaszoló megtanulta, hogy hogy működnek a dolgok, neked is ideje lenne.

2013. okt. 23. 14:38
 16/37 anonim ***** válasza:
Lány barátaid nincsenek, akiknek elmondhatnád ezeket a dolgokat?
2013. okt. 23. 14:44
 17/37 A kérdező kommentje:
Az életem harmadában őt szerettem. Sokszor neki is elmondtam, hogy mi van velem, de egy idő után rájöttem, hogy nem érdemes. Szórakozni is mentünk, de.. valahogy nem jó. Nem értjük meg egymást. Szégyelli a marhaságaimat... És egy ideje már nincsenek barátaim, ő pedig nem tudja pótolni ezt. Ő amolyan első szerelem, akiből nem lehet teljesen kiszeretni, akkor sem, ha már nem jó vele.
2013. okt. 23. 14:50
 18/37 A kérdező kommentje:
Néhány éve nincsenekek.
2013. okt. 23. 14:59
 19/37 anonim ***** válasza:

14:06-nak van igaza. A pasinak egy idő után elege lesz abból, hogy már ötvenezer friendzónába száműzték.

Különben is, szimpátiáért ott vannak a barátnőitek.

2013. okt. 23. 15:58
 20/37 A kérdező kommentje:
Na igen. Csakhogy nekem nincsenek.
2013. okt. 23. 16:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!