Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú, aki többet akar, mint barátság. Viszont én nem. Mit tegyek?
Amit akarsz. Viszont sok év és sok hasonló ügy tapasztalatából mondom, ha ennek ellenére barátkozol vele és később lesz valakid, csalódottnak és becsapottnak fogja érezni magát.
Amíg barátkozol vele, addig reménykedni fog, hogy több is lehet belőle és addig megfosztod attól a lehetőségtől, hogy esetleg másokkal ismerkedjen és legyen egy normális párkapcsolata.
Szo.pd le .... ez nálam is bevált :) ( fiú vagyok )
és fosnom kell ... jah és szarnom is ....
Finoman közöld vele, ha lehet minél előbb. (Jótanács: neked kellemetlenebb, de neki talán jobb, ha személyesen mondod el. Facebookon, sms-ben, stb, szerintem kicsit bunkó dolog...) Viszont a "maradjunk barátok" témát egy ideig nem erőltetném, mert fájdalmas vége lesz.
Részemről történt egy hasonló eset, későn derült ki, hogy a lány nem szeretne semmit. Hatalmas pofáraesés, több hónap depresszió, közben "maradunk barátok", aztán végül egy veszekedés, ami után egyszerűen nem tudtam vele 1,5 hónapig érintkezni sem. Nem voltam rá megsértődve, egyszerűen rosszul lettem, ha rágondoltam.
Tudja meg minél előbb, de próbáld finoman, beszéljétek meg, és, ha csak nem akarja mindenképp másképpen, akkor pár hétig-hónapig ne nagyon keressétek egymás társaságát, míg ülepszik a dolog.
Persze, ez az én véleményem, emberenként változhat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!