Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kezdek többet érezni mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdek többet érezni mint barát. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

20 éves srác vagyok, van egy lány barátom, majdnem a legjobb. Ismerem egy ideje és nagyon jól kijövünk, gondoltam nem lesz több nem is nagyon akartam. Voltam pár lánnyal már vele a szeme előtt de nem zavarta, engem se régen mikor pasizott.

Mindegy a lényeg, hogy most alakul neki egy pasi és őrülten féltékeny lettem. Én nem akarok vele járni vagy ilyesmi, túl nagy az egom hogy bevalljam neki hogy tetszik nekem és nem is akarom emiatt elveszíteni mint barátot. Nekem is alakul egy lánnyal a dolog és azt hiszi a lány barátom, hogy jól kijövünk meg minden de ahogy féltékeny lettem el is felejtettem a lányt akivel most alakul.

Én nem tudom mit tegyek. Összefoglalva, féltékeny vagyok, önző is nyílván. A lényeg hogy leakarom küzdeni ezt és továbblépni. Mit tegyek szerintetek?

2013. okt. 23. 01:10
 1/5 anonim ***** válasza:
De most mit is akarsz pontosan? Mert én úgy látom, hogy csak szívatni akarod a barátod és a boldogsága útjába állni miközben te sem akarsz tőle semmit. Szóval feleslegesen akarod őt büntetni, szép kis barát...
2013. okt. 23. 01:12
 2/5 A kérdező kommentje:
leakarom küzdeni a féltékenységem, nem a boldogsága útjába állni, úgy akarok a barátja lenni hogy közben lehet mással csak engem ne zavarjon a dolog
2013. okt. 23. 01:16
 3/5 anonim ***** válasza:
sztem ez a hajó már elszállt :-/ de azért próbálkozz,hátha...
2013. okt. 23. 01:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne csak egy vagy két nő legyen az életedben, vedd magad körbe velük, lehetőleg olyanokkal, akik potenciális barátnőjelöltek. Ha tudsz válogatni le fogod szarni. Addig is nem árt, ha hanyagolod ezt a csajt.
2013. okt. 23. 01:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Feküdj le aludni! Másnap pedig keress egy másik lányt, akivel jól kijössz, hátha az eltereli a gondolataidat.
2013. okt. 23. 02:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!