Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri megváltozni?

Figyelt kérdés
Regen izmosabb testalkatu voltam, es nagyon agressziv a sok tesztoszterontol, ami az izomtomegnoveles miatt volt. Azt tanacsoltak, hogy ne gyurjak olyan kemenyen, mert tul agressziv vagyok. Azota elpuhultam, egy magas macko vagyok, akit mindenki szeret, es viccesnek tart. De van egy lany, akinek inkabb pocak nelkuli embereket kedveli. Megerne leadni a felesleget, esetleg visszaallni a gyurasra megkockaztatva a tulzott agresszivitast? Vagy ennyit nem er egy lany? 18/F
2013. okt. 22. 20:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Azt mondják hogy akit szeretünk azért megváltozunk, én se változtam meg, igy fogadott el ahogy vagyok, téged is ugy kéne elfogadni amilyen vagy, sok csinos lány meg a nagy "macikat" szereti
2013. okt. 22. 21:09
 12/14 anonim ***** válasza:
edzéstől nem leszel agresszív. gyúrástól nem nő meg ennyire a hormonszint. gyáva vagy, aki csak izmosan arcoskodik.
2013. okt. 22. 22:38
 13/14 A kérdező kommentje:
Arcoskodok neked most is. Kisebb nem lettem, csak puhabb. Hidd el no, hidd el tapasztaltam. Mostmar egy szelid barany vagyok, akkor meg szekeket dobbaltam...
2013. okt. 22. 22:52
 14/14 anonim ***** válasza:
képtelenség. azért volt így, mert izmosan az egod kiteljesedik.
2013. okt. 22. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!