Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy olyan lányról, aki az igazira vár?
Csak egy férfit szeretne az életében, azt akit az igazinak érez. Nagyon hisz benne, hogy van ilyen és megtalálják egymást. Szokott ismerkedni fiúkkal, de mikor érzi, hogy ez nem az az illető, nem vele fogja leélni az életét, nem ő lesz a gyerekei apja és nem ő az, aki nélkül nem tudna élni, akkor nem látja értelmét már a dolognak és inkább tovább áll. Nem tud mással megelégedni. Most huszonéves és még mindig egyedül van. Nehéz neki, de akkor is kitart.
Szerintetek milyen ez a hozzáállás?
Én is ilyen vagyok, minek legyek együtt olyannak, akivel nem tudom leélni az életemet?Kellően ki kell ismerni a másikat, sajnos már volt egy hatalmas csalódásom, túl elhamarkodtam a dolgokat vele, de már ezerszer óvatosabb leszek és nem adok könnyen semmit.
24l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!