Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy olyan lányról, aki az igazira vár?

Figyelt kérdés

Csak egy férfit szeretne az életében, azt akit az igazinak érez. Nagyon hisz benne, hogy van ilyen és megtalálják egymást. Szokott ismerkedni fiúkkal, de mikor érzi, hogy ez nem az az illető, nem vele fogja leélni az életét, nem ő lesz a gyerekei apja és nem ő az, aki nélkül nem tudna élni, akkor nem látja értelmét már a dolognak és inkább tovább áll. Nem tud mással megelégedni. Most huszonéves és még mindig egyedül van. Nehéz neki, de akkor is kitart.

Szerintetek milyen ez a hozzáállás?

2013. okt. 22. 17:23
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, és eddig nekem nem volt nehéz, csak néha-néha. Hogy helyes-e ez a gondolkodás az majd idővel kiderül.
2013. okt. 22. 17:32
 12/21 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok és egyáltalán nincsen rengeteg elvárásom, csak hogy megértsük egymást és jól kijöjjünk egy rendes, értelmes ellenkező nemű személlyel aki szintén így gondolkodik. Olyannal minek jönnék össze, akivel nem tökéletes az összhang? Sokáig azt hittem én is, hogy nincsen ilyen, de egyelőre úgy tűnik, van.
2013. okt. 22. 17:33
 13/21 anonim ***** válasza:
Én is biztos vagyok, hogy meg fogja találni, az ilyen lányoknak visszafizeti a sors a türelmüket és nem szoktak egyedül maradni.:)
2013. okt. 22. 17:33
 14/21 anonim ***** válasza:
Az ilyen lányok egyedül szoktak maradni. Csodák nincsenek.
2013. okt. 22. 17:35
 15/21 anonim ***** válasza:

6os vagyok

Mert biztos, hogy egy ideálhoz köti az ismerkedést, amit nem fog megtalálni, mert bárkivel is ismerkedik, nem az illetőt akarja megismerni, hanem az ideálját próbálja ráhúzni, ami soha nem fog összejönni, legalábbis nagyobb esélye van arra, hogy 5ösle lesz a lottón.

Sajnos ismerek pár ilyen lányt, akiknek soha nem volt egy értelmes kapcsolatuk, mert ők is az igazira vártak, akit megálmodtak maguknak és természetesen az elmúlt mondjuk 10 évben nem találták meg és most ott vannak a 30. életévük környékén és kb 0 esélyük van párt találni, mert a korosztályuk nagy része már kapcsolatban él, míg ők csak áhítoznak a nagy Ő után.

Ennek ellenére remélem, hogy a lány, akiről szó van megtalálja a párját minél előbb. Nincs bennem semmi rosszindulat, csupán a tapasztalataimra alapozott véleményemet osztottam meg.

2013. okt. 22. 17:36
 16/21 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem eléggé kislányos. Nincs olyan ember akivel egymásnak teremtettek titeket, de szerintem ezt te is belátod. Ha van olyan, akiről ezt gondolod eleinte, nem biztos hogy 1, 2 vagy 5 év múlva szintén így látod majd. Ellenben lehet, hogy valaki, akiről azt hiszed nincs rá szükséged, végül megszereted és leéled vele az életed. Úgy tudod megtalálni az "igazit", ha megismersz más embereket és magadat is komoly párkapcsolatokon keresztül.
2013. okt. 22. 17:45
 17/21 anonim ***** válasza:
49%
Kérdező, nehogy leadj az elvárásaidból! Olyan férfival semmi értelme kezdeni, akit nem tudsz elképzelni akár egész életre.
2013. okt. 22. 17:56
 18/21 anonim ***** válasza:

Én sem tudtam volna összejönni olyan emberrel, akivel nem tudom hosszútávon elképzelni. 22 évesen ezért volt csak 2 barátom eddig, és jelenleg is a másodikkal vagyok együtt.

Azt viszont tudnod kell, hogy tökéletes férfi nem létezik. Ha tisztában vagy vele, hogy egy kapcsolat kompromisszumokból áll, hogy képes vagy úgy szeretni a másikat, ahogy van, a hibáival együtt, akkor remélem minél hamarabb megtalálod ezt az embert. Csak ne ess bele abba a hibába, mint sokan, hogy az igazi keresése közben pont az igazit fogja elhajtani maga mellől.

2013. okt. 22. 18:12
 19/21 anonim ***** válasza:
Amennyiben valoban nem erzi a szerelmet veluk, es hogy ugy igazan osszeillenenek, akkor talan meg csak nem talalkozott neki megfelelo fiuval. 25 eves koromig bar voltak fiuim, de egyik sem volt az, akivel minden jol ki is alakult volna. tehat van ilyen. Nem kell olyannal kezdeni, aki irant nem erzel semmit sem, vagy alig. ha talalkozik azzal a fiuval akire var, ugyis el fogja tudni fogadni a kisebb hibakat is. Talan inkabb csak meg nem volt igazan szerelmes ez a lany...
2013. okt. 22. 18:21
 20/21 anonim ***** válasza:
Gyerek a lelkem.:)
2013. okt. 22. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!