Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tettek volna ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Skype-on felvettem egy férfit (társkeresőn ismertem meg), aki se szia, se rákérdezés nélkül már hívott. Én meg kinyomtam őt. Hiszen nem is ismerjük egymást annyira, hogy már úgy beszéljünk. Aztán írtam neki, este leszek. Ahogy feljöttem, megint szó nélkül hívott, kinyomtam. És írta, hogy bocsi, de nem lesz, tudja hogy estét beszéltünk meg, de dolga lesz.2013. okt. 21. 19:51
2/4 anonim válasza:
lehet nem volt kedve írni, tudod mikrofon..:D
3/4 anonim válasza:
Szerintem csak le akarta ellenőrizni, hogy nő vagy-e. Persze ez csak az én elképzelésem.
Ha szimpatikus, akkor keresd a társaságát és írd meg neki, hogy még nem szeretnél vele beszélni(bár nem mondanám, hogy ez olyan személyes dolog). Ha erőlteti a webkamerázást, akkor ugyan úgy csak szólj rá.
4/4 A kérdező kommentje:
5ször szóltam rá. Hogy ne hívjon fel. Ez nekem gyors és tolakodó. Aztán írta, hogy akkor másképp csinálja majd, mert nagyon szeretne megismerni...
2013. okt. 21. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!