Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet ilyen helyzetben tenni?
Van barátom kb. 4 hónapja, szeretem őt.
Viszont van egy csaj, aki az ő volt barátnője, és folyton a nyakán lóg. Mindig simogatja az arcát, flörtölget vele, a barátom általában nem vevő rá, vagy valahogy lereagálja. A csajnak már megmondtam, hogy szálljon le róla, erre azt válaszolta, hogy nem akar tőle semmit, csak ez a kötődés nála alap, mivel a barátom vette el a szüzességét, meg ő volt az első kapcsolata és kötődik hozzá... Na de ennyire? Hiába mondom neki, akkor is folytatja, legutóbb a barátom combját tapogatta, meg a kezét fogta, mindezt előttem. Meg sokat is beszél róla, hogy jó volt az ágyban, és stb. Mi a sz*rt csináljak már vele? Teljesen kikészít.. A barátom azt mondta, ne érdekeljen, és hogy ő engem szeret... De kezdek gyanakodni is. És rohadt ideges vagyok már. Mit tennétek a helyemben??
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!