Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges az, hogy 26f létemre kezdek belehabarodni egy 18 éves nőbe?
Érti egyáltalán a flörtöt, mersz vele erről beszélni? Nem szokott hárítani? Tudod, egyáltalán hogyan néz ki vagy csak kialakult benned egy kép milyen lehet? Nem félsz az átveréstől?
Érti a flörtöt, merek utalgatni neki de ésszel csak :D Hárítani nem szokott, nem érzem, inkább max zavarban van :D
Tudom, hogyan néz ki.
Tőlem nem kell! :)
A 31-es kommentem a 30-as lánynak szólt, bocsi. :)
Szia!
Persze 8 év az kb az ideális! És ez idővel kiderül csak minél hamarabb személyesen is kellene találkozni mert ha már most kezdesz érezni iránta marha nagy csalódás is érhet! A net azért tud torzítani a személyiségen!
Szurkolok!
"mert 95%-uk már elkelt (csúnya is lenne ha nem 26 évesen)"
Hát nem tudom hol élsz kérdező. Én a te korosztályod vagyok, de nem sok barátnőm, ismerősöm van férjnél és van gyereke. Szóval szerintem rossz helyen keresel.
Amúgy meg ha ő érettebb a koránál, te pedig gyerekesebb vagy és álomvilágban élsz, akkor nem lesz semmi akadálya a kapcsolatnak.
Köszönöm utolsó előtti!
Elkelt alatt arra gondoltam, hogy komoly kapcsolatban vannak már. Ahhoz nem szükséges házasnak lenni szerintem, hogy ezt a szót lehessen használni. Rossz helyen nem tudok keresni, mivel a környezetem behatárolt. Kisváros, hétvégi szórakozóhely alig van, illetve ha fel is megyek, 16 éves kislányokat látni egytől-egyig. Remélem megértesz. Jelenleg pénzem meg nem nagyon van, hogy járkáljak át más városokba bulizgatni. Komolyan nem csak én találkoztam már ezzel a jelenséggel, hogy huszonéves nőket nem látni egyedülállóként szórakozóhelyen. Legalábbis itt nem.
Bevallom, én bennem is erős a gyermeki oldal, de azért már felnőttes vagyok. A lázadásom maradt meg a felnőttek ellen, mert nagyon sok felnőtt azt képzeli, ha elért egy életkort, akkor megkérdőjelezhetetlenül tisztelned kell őket illetve elfogadni az életvitelüket, modorukat, de szerintem ez nem így van. Ha érzem az igazamat, mindenáron kiállok magamért, akár főnök, akár utcaseprő valaki. Nekem is van hibám, talán az, hogy nem hagyom rá a dolgokat másokra, enyém az utolsó szó, de szerintem ettől még lehetne egy komoly, kedves, szerető barátnőm. Eddig is volt már rá példa.
A huszonéves nők azért nem járnak szórakozóhelyekre (értsd diszkókba), mert tele van tinikkel és kellemetlenül érzik magukat 15 évesek között. Régebben 18-20 felettieket lehetett látni egy szórakozóhelyen, mostmár 90%-ban 20 alattiak vannak, egészen 13 évestől kezdve, a maradék pedig az éretlen 2x,3x körüli férfiak, akik könnyen kapható kislányokat keresnek.
Normális társkeresőkön viszont próbálkozhatsz, de a te döntésed, ha neked tetszik ez a lány és ez kölcsönös, jogilag nincs akadálya...
Miért ne lenne lehetséges? 18 évesen már nem kisgyerek, és hogy mennyire érett, azt te tudod, te ismered.
Szerintem semmi gond a 8 évvel jelen esetben, úgyhogy sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!