Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetséges az, hogy 26f...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges az, hogy 26f létemre kezdek belehabarodni egy 18 éves nőbe?

Figyelt kérdés
sajnos még csak neten beszélgetünk, mert távol lakik, de nagyon kedvelem őt :-D
2013. okt. 20. 15:01
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
8-as vagyok. Szerintem sem sok 8 év, szüleim között is ennyi volt!!! Ha meg szeretik egymást, pláne nem sok. Nem a külvilágnak, hanem maguknak és egymásnak kell megfelelni! Én egy nálam 9 évvel idősebb pasival kavarok. És? Nem érdekel, hogy 27 éves...
2013. okt. 20. 15:10
 12/39 anonim ***** válasza:
Az a "nő" maximum lány, és szerintem igen, lehetséges.
2013. okt. 20. 15:11
 13/39 anonim ***** válasza:
Szerintem meg még mindig nem mérhető össze egy 26 és egy 18 éves agyi szintje. Te már éltél valamennyit, a kislány pedig csak most bontogatja a szárnyait. Nem ugyanúgy gondolkoztok, nem ugyanaz az értékrendetek.
2013. okt. 20. 15:13
 14/39 A kérdező kommentje:
Ne hidd, hogy annyit éltem. Ahogy írom nem minden 26 éves férfi egy kiélt ember. Nekem később indultak be a dolgaim a szociális életemet illetően. Eleve 20 évesen volt első barátnőm...
2013. okt. 20. 15:17
 15/39 anonim ***** válasza:

5ös vagyok.

Kedves utolsó! Nem minden fiatal lányt úgy kell elképzelni, mint a mai idióta csitriket. Nekem 17 éves koromban 30 feletti pasim volt, teljesen jól megvoltunk és nem a korom miatt lett vége a dolognak. Vannak, akik éretten gondolkodnak és nem az az első, hogy hova menjenek bulizni, vagy milyen színűre fessék a körmüket. Sajnállak, ha te csak ilyen lányokat ismersz.

2013. okt. 20. 15:18
 16/39 anonim ***** válasza:

mi a párommal szintén a neten ismerkedtünk meg és szintén 8 év a korkülönbség köztünk (ő 24 volt én 16). azóta is együtt vagyunk :)

24/N

2013. okt. 20. 15:19
 17/39 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék én sem vagyok híve a hatalmas korkülönbségeknek, de 8 év szerintem belefér. Nekem igazából az a nagyon fura, amikor egy korombeli nő kavargat 45 éves férfival....
2013. okt. 20. 15:20
 18/39 anonim ***** válasza:
Lehetséges. De azért ismerd meg személyesen is, mielőtt ezt kijelentenéd :-)
2013. okt. 20. 15:21
 19/39 anonim ***** válasza:

18 éves nő. Egy kicsit hülyén hangzik napjainkban. Egy 18 êvesnek még semmi köze a NŐhöz. Még nekem se.

21/L

2013. okt. 20. 15:22
 20/39 anonim ***** válasza:
Nem azt mondom hogy mindenkinél lehettelen összehozni a dolgot. És értem hogy van anya a csajszinak. De még így sem mondanám azt hogy mindenki kapható egy ilyen kapcsolatra. Fogd fel hogy idős vagy hozzá. Lehettek varátok de ez akkor is megrontásnak tűnik a szememben. Ez a korkülönbség talán úgyis csak a későbbieknek jönnének elő. Mi van, ha majdd csak 28 évesen akar gyereket tőled? Addig vársz?
2013. okt. 20. 15:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!