Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges az, hogy 26f létemre kezdek belehabarodni egy 18 éves nőbe?
5ös vagyok.
Hol van itt nagy korkülönbség? 8 év az semmi. A párom és köztem 15 év van.
Köszi.
3-as: nem minden 26 éves férfi csak szexet akar egy 18 éves nőtől. Tudod, vannak még úriemberek.
Miért ne lenne lehetséges? :) Nincs abban semmi, nem túl vészes a korkülönbség szerintem. De ha jót szeretnél, mihamarabb találkoztok, mert azért a neten való beszélgetés közel nem olyan, mint élőben. Így egy téves kép is kialakulhat benned a lányról.
18/L :)
8-as köszönöm, azon vagyok...
9-es, már ezer éve meg akarnék állapodni egy nő mellett, sosem voltam csajozós típus, bár volt már pár barátnőm, de egy ideje nem találok korom belit, mert 95%-uk már elkelt (csúnya is lenne ha nem 26 évesen), a maradék 5% meg még mindig gyerekes vagy nem veszi komolyan a társkeresést, pártalálást. Nem minden 18 éves lány gyerek még, nagyon is érett tud lenni egy ilyen korú nő, és engem nagyon is lázba hoz, az a fiatal lendületesség, ami benne is van, meg a lelki tisztaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!