Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Domináns nőként nem lehet normális kapcsolatom?
én egyedül a szexben tűröm meg a minimális, maximum közepes dominanciát. Egy kapcsolatban igyekszem magammal egyenlő félként kezelni a páromat, és ugyanezt elvárom tőle is. Nem szeretem, ha irányitani próbálnak.
Hogy miért nincs normális kapcsolatod? Gondolj már bele, hogy milyen férfiakat lehet irányitani... azokat, akiknek nincsenek saját gondolataik, saját céljaik, ötleteik.. a tipikus anyuci fiait. Egyik exem kimondottan domináns volt, de szerettem nagyon, és engedtem neki. Több, mint egy éve mentünk szét, több, mint két éve jöttünk össze, és még mindig nem vagyok eredeti önmagam.
Egy pasinak nem olyan nő kell, aki meggátolja saját céljai elérésében. Olyan kell, aki segit ezeket elérni.
2013. okt. 20. 14:32
Keress önbizalomhiányos férfiakat, velük működne szerintem.
2013. okt. 20. 14:32
13/26 A kérdező kommentje:
Extrovertált vagyok valóban és nagy a szám is, mindig megmondom, ha valami nem tetszik és nem köntörfalazok. Viszont nem vagyok túlzottan haverkodó, akit nem kedvelek, azzal nem is beszélek, megvan, hogy kivel vagyok extrovertált. Ugyanakkor sosem sértegetek, illetve nem vagyok okoskodó. Amihez nem értek, arra kíváncsi vagyok, de nem szólok bele. Mondjuk én férfiben láttam sok okoskodót és nagyon zavaró, ha beleakar szólni olyasmibe, amihez nem ért. Egyértelműen a csendesebb férfiakat kedvelem, de nem a papucsokat.
14/26 A kérdező kommentje:
Na, időközben jött még válasz.
Nem gátolom a céljai elérésében, sőt. Ameddig nem tartom veszélyesnek azt a célt, nem is szólok bele. Nem pórázon akarok vezetgetni valakit, legyen saját világa.
Az a hibád, hogy elhalmozod őket minden jóval, az elején kiteríted a kártyáidat és ezáltal hamar unalmassá válsz.
2013. okt. 20. 14:39
16/26 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mert elég nehezen nyílok meg. Konkrétan bizalmas dolgokat nem nagyon osztok meg az első 3 hónapban kb.
A nagypofájú, jól megmondom típusú emberekkel az a baj, hogy igenis okoskodóak és ez baromi visszataszító. Merem ezt úgy mondani neked, hogy én magam is hajlamos vagyok így viselkedni, de amióta találkoztam egy magamfajtával és lényegében tükröt tartott felém, azonnal visszavettem. Szerintem az a bajuk tehát, hogy túl sok vagy nekik: legyél kedvesebb és nőiesebb. Nem kell maszkot húznod, csak vegyél vissza.
2013. okt. 20. 14:46
Én kifejezetten becsülöm és szeretem a női dominanciát a kapcsolatban. 14:26 totál bullshittet írt,remélem tudja.
2013. okt. 20. 14:49
19/26 A kérdező kommentje:
De épp ez az, hogy annak ellenére, hogy nagy a szám, kedves és nőies is vagyok. Kedves persze csak azzal, akiről úgy gondolom, hogy megérdemli, szóval nyilván a partneremmel is az lennék. Nem tudom, hogy hol rontom el a dolgokat.
Teljes tévhit, hogy egy domináns nőnek papucs kellene.
Abban semmi élvezet nincs. Olyan kell aki elfogadja a szerepét, de nem csicska. Fontos hogy legyen célja és akarata, azonban megfelelő késztetéssel a domináns fél irányíthassa.
Nekem fontos a Dominanciám eléréséhez vezető küzdelem.
Ez az a fűszer ami előre visz.
2013. okt. 20. 17:53
Kapcsolódó kérdések: