Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy legyen végre egy normális kapcsolatom egy lánnyal? = (
Állítólag a külsőmmel nincs baj, csak éppen egy született lúzer vagyok :( Valahogy mindig mindent elrontok. A másik, hogy egyéjszakásra lett volna már lehetőségem párszor, de az nekem nem megy! Én komoly kapcsolatot szeretnék! Eddig egyetlen egy barátnőm volt, őt nagyon szerettem, de ő is csak átvert és kihasznált :(
És kicsit irigykedek, mert van egy haverom, alacsony, félig már kopasz, még csak nem is pénzes, de mégis azt a csajt szedi fel, amelyiket akarja! Mit csinálnak az ilyen fiúk másképp? Nem értem.
Hogy változhatnék meg? Mert már olyan érzésem van, hogy egyetlen normális lány sem fog soha velem összejönni :(
17/F

Találj egy normális lányt hozzá! Nem lehetetlen, csak nagyon nehéz, ahogy az én koromban is. :(
29/F
Én nem akarok érzelmek nélkül szexelni... arra ott van a kezem :P :P
sportolni meg sportolok sok mindent, jó nem vagyok ilyen kigyúrt testépítő, de normális testalkat kb.

Hidd el, rendes fiút sem sokkal könnyebb találni.
Nem lehet, hogy túl magasak az elvárásaid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!