Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most hülyeséget tettem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most hülyeséget tettem?

Figyelt kérdés
Elmondtam annak a lánynak akivel ismerkedem,hogy van egy kis bajom odalent.A doktorok se tudjak mitől van.Olyasminek néz ki mintha fertőzés lenne.Meg fog utálni?Azt mondtuk,hogy nem lesznek titkok...En még szűz vagyok.

2013. okt. 20. 08:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szép az őszinteség, de ha az orvosok se jönnek rá hogy mi az akkor az cink :/
2013. okt. 20. 09:01
 12/18 anonim ***** válasza:
háááát ezt elku--ad! :S
2013. okt. 20. 09:22
 13/18 anonim ***** válasza:
nekem is van valami bajom odalent, és ezért úgy is gondolom hogy örökké szűz maradok, nem is merek már kapcsolatba kezdeni xd szóval megértelek. hát remélem a te barátnőd el fogja fogadni. 18/L
2013. okt. 20. 09:25
 14/18 anonim ***** válasza:
Utolsó szűzként ha nem volt orálszex akkor gombád lehet vagy bakteriális fertőzésed. Ezek kezelhetőek + gumiban nem fertőz.
2013. okt. 20. 09:30
 15/18 anonim ***** válasza:
még eddig egy gyógyszer sem segített :'( lehet hogy gumiban nem fertőz de ha valaki megtudná szerintem elküldene. :/
2013. okt. 20. 09:33
 16/18 anonim ***** válasza:
Túlparázod. Akkor gond, ha kellemetlen a szaga. A gyógyszerek mellé nőgyógyász javasolta flórapótlás kell.
2013. okt. 20. 09:35
 17/18 anonim ***** válasza:
Hát amíg csak usmerkedsz, nem kellett volna... késöbb igen, mert akkor jó, ha tud róla, de ha szeret, meg fogja érteni.. csak jó lenne ha kezelhetö lenne.
2013. okt. 20. 13:50
 18/18 A kérdező kommentje:
Enyhen kétségbe vagyok esve :(
2013. okt. 20. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!