Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most hülyeséget tettem?
Figyelt kérdés
Elmondtam annak a lánynak akivel ismerkedem,hogy van egy kis bajom odalent.A doktorok se tudjak mitől van.Olyasminek néz ki mintha fertőzés lenne.Meg fog utálni?Azt mondtuk,hogy nem lesznek titkok...En még szűz vagyok.2013. okt. 20. 08:21
11/18 anonim válasza:
Szép az őszinteség, de ha az orvosok se jönnek rá hogy mi az akkor az cink :/
13/18 anonim válasza:
nekem is van valami bajom odalent, és ezért úgy is gondolom hogy örökké szűz maradok, nem is merek már kapcsolatba kezdeni xd szóval megértelek. hát remélem a te barátnőd el fogja fogadni. 18/L
14/18 anonim válasza:
Utolsó szűzként ha nem volt orálszex akkor gombád lehet vagy bakteriális fertőzésed. Ezek kezelhetőek + gumiban nem fertőz.
15/18 anonim válasza:
még eddig egy gyógyszer sem segített :'( lehet hogy gumiban nem fertőz de ha valaki megtudná szerintem elküldene. :/
16/18 anonim válasza:
Túlparázod. Akkor gond, ha kellemetlen a szaga. A gyógyszerek mellé nőgyógyász javasolta flórapótlás kell.
17/18 anonim válasza:
Hát amíg csak usmerkedsz, nem kellett volna... késöbb igen, mert akkor jó, ha tud róla, de ha szeret, meg fogja érteni.. csak jó lenne ha kezelhetö lenne.
18/18 A kérdező kommentje:
Enyhen kétségbe vagyok esve :(
2013. okt. 20. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!