Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha hülyeséget tettem, még megbocsáthatja a férfi ebben az esetben?
Marha voltam. Kedves volt, közeledett, én finoman utaltam rá, hogy nem vagyok nyitott az ismerkedésre. Ő csak mellettem maradt.
Azóta is bánom, de már nem vagyunk olyan jóban, viszont, még mindig megkeres, ritkán, de keres.
Van esélyem még nála?Nem azért taszítottam el, mert szemétkedni akartam. Akkor lábaltam ki egy szakításból, kesereű voltam, de nem mondtam el neki.
Rájöttem, hogy életem legnagyobb hibája.
Vele fekszem és ébredek a gondolataimban. Egész nap arra gondolok hol lehet, mit csinálhat..nagyon hiányzik. :(
Nem a régi miatt kellett volna keseregnem. Nem az ex miatt keseregtem, hanem a sok eldobott év miatt. Vele kellett volna lennem. :(
A férfiak - magamból kiindúlva - nem kedvelik a visszautasítást, bár azt hiszem, hogy a fiatalabb korosztályok esetében ez kevésbé igaz.
Szerintem járd az egyszerű utat: légy kedves, közvetlen, és jelezz neki egyértelműen, hogy ma másképp látod a helyzetet, mint amikor elutasítottad...
A férfiak kedvelik az őszinte nőket:) Bár ez ismét korosztálytól függő.....
Igen, ez egyértelműen azt jelenti, hogy az érdeklődése irányodban még létezik. ( A mértéke kérdéses...)
A férfiak teljesen önzetlenül soha nem keresnek egy nőt, aki korábban - mint NŐ - érdekelte őket.
Szóval én ezt férfiként jó jelnek gondolom.
De biztosan neked kell lépned.
Ha a pasi értelmes, akkor vette az elutasítást. De azért várja, hátha egyszer mégis pozitív visszajelzést kap tőled.
Azt mondod, ha egy férfi állandóan keres egy nőt, az 100%, hogy szexre hajt?
Ha tartósan keresi állandóan, esetleg szerelmes?
NEM! Érdekelted a krapekot, ez bizonyos. Tekintettel arra, hogy ez az érdeklődés halványan a mai napig fennáll, van sansz. De azt lehetetlen megmondani, hogy csak szexet akar, vagy mást is... ( illetve természetesen szexet biztosan....)
Milyen korosztály a pasi? És te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!