Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha hülyeséget tettem, még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha hülyeséget tettem, még megbocsáthatja a férfi ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Marha voltam. Kedves volt, közeledett, én finoman utaltam rá, hogy nem vagyok nyitott az ismerkedésre. Ő csak mellettem maradt.

Azóta is bánom, de már nem vagyunk olyan jóban, viszont, még mindig megkeres, ritkán, de keres.

Van esélyem még nála?Nem azért taszítottam el, mert szemétkedni akartam. Akkor lábaltam ki egy szakításból, kesereű voltam, de nem mondtam el neki.

2012. aug. 7. 08:56
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

8 évvel idősebb nálam, épp most lépett a 30-as éveibe.

Annyit még mondhatok, hogy hosszú hónapok óta van a közelemben már

2012. aug. 7. 09:39
 12/12 anonim ***** válasza:

1. De igen, a régi kapcsolatot meg kell gyászolni, ha nem teszed, hanem fejest ugrasz az újba, az totál bukta.

2. Még egyszer közeledni nem fog, ezt biztosra veheted. De ha nem itt rinyálsz, hanem "finoman utalsz rá", hogy most már nyitott vagy, akkor még van esélyed, ha nincs nője. Belátni a tévedést - nem szégyen. Nem szólni erről a pasinak - butaság.

Vegyél egy nagy levegőt, legyél őszinte, mondd el, hogy szakítás után voltál, meséld el a történet egy részét, ami rá tartozik. Ha baráti a viszony, bátran megteheted!

Csak gyorsan tedd, mert nem fog éveket várni rád.

2012. aug. 7. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!