Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt, hogy valahol szeretem az összes nőt a világon?
Figyelt kérdés
Sokszor szenvedtem lelkileg miattuk, de mégsem tudok rájuk haragudni igazán. Szeretem valahol az összes nőt a világon, nagy érzelmeket vált ki belőlem valamennyiük. Az a női kifinomultság, báj, kedvesség, lélek, érintés valami varázslat a Földön. Lesz esélyem találni végre egy hűséges, csodálatos nőt?
24f :-)
2013. okt. 20. 01:53
21/36 anonim válasza:
Hát nekem már sikerült, hogy tök részegen irkáltam erre az oldalra (helyesírási hibák nélkül) és másnap nem is emlékeztem rá, csak amikor visszaolvasgattam. Mondjuk ittasan az ember őszintébb és kijönnek belőle olyan dolgok is, ami egyébként nem. (és most nem a hányásra gondolok) :)
22/36 A kérdező kommentje:
Jó tudom, hogy nem vagyok tökéletes, nem is célom, és szeretethiányom is van :) De nem tudom, mit kéne tennem, túlságosan különc vagyok. De ettől függetlenül jó érzés látni, hogy ha béke van az emberek között. És én azon leszek, hogy paradigma váltást kövessünk el mi emberek. an olyan itt ki nem vet meg? :D
2013. okt. 20. 02:20
23/36 anonim válasza:
Mit értesz azon, hogy "túlságosan külön"? A gondolkodásmódod?
24/36 anonim válasza:
Én nem akarok boldog lenni, nekem ilyet lehetőleg ne kívánj.
25/36 A kérdező kommentje:
Azt, hogy elég nehéz nekem beilleszkednem ebbe a materialista, és egyéb más milyen világnézetbe. Én idealista vagyok és menthetetlenül kizárom a világ rossz dolgait. Egyszerűen unom azokat, sajnos nem akarok tudomást venni róla. Nyilván nem lehet ezt itt leírni. Vannak hibáim ebből kifolyólag, de aki túl tud látni a hibákon, az sosem bánja meg, hogy engem választott. :) Maximálisan igyekszem megadni minden szerelmet, szeretet, szenvedélyt annak a nőnek, akit választok magam mellé. Nem vagyok nagy szám, inkább csak egy hobbi, szabadidejében írogató emberke....:)
2013. okt. 20. 02:28
26/36 anonim válasza:
A boldogság mindenkinek mást jelent, de hogy lehet az hogy valaki, nem szeretne az lenni?
27/36 anonim válasza:
A világ rossz dolgait nem lehet kizárni. Mindennek két oldala van.
28/36 A kérdező kommentje:
Azt, hogy másképp akarom látni a világot, mint amilyen. Nekem nem férnek bele az emberi játszmák az életembe, nem kenyerem a hazudozás és mellébeszélés. Egyszerűen nem tudom elfogadni, ha az emberek ok nélkül bántják egymást. Értetlenül állok elébe. Idealista vagyok, álmodozó, de szeretnék tenni is a dolgok sikeres menetéért. Nem vagyok különb, mint mások, nem vagyok jobb semmivel, de nagyon a szívemre veszem a világ dolgait, és remélem, lesz változás, mert nagyon ráfér az emberiségre. Érdekel a művészet (zene--> dobok, és az irodalom), és szeretnék egy nap megérteni mindent. Hogy miért történnek meg úgy a dolgok, emberi kapcsolatok, ahogyan...
2013. okt. 20. 02:32
29/36 anonim válasza:
Hát, ha mindenki így gondolkodna, biztosan jobb lenne a világ. Talán egyszer az emberiség eljut erre a szintre is, ha addig el nem pusztítja magát.
30/36 anonim válasza:
Mert mi így csináljuk, azért. Nem lehet a világot hibáztatni, hiszen azt mi alkotjuk. Szép dolog, amiket leírsz, de nyilván követtél el egy csomó hibát, ahogy mindenki más is.
Meg akarod érteni? Menj ki az utcára, éld az életed, ne a gép előtt próbálj pszichológiai esettanulmányt írni. Éld meg végre az életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!