Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya pasik vannak itt? :-)
Figyelt kérdés
Csak ,hogy meg legyen a párja a csúnya csajos kérdésnek, mert hát számomra nincs csúnya pasi :::D::DD:DDD
és így kerek a világ
2013. okt. 16. 19:21
11/39 anonim válasza:
azt nem tudom hogy itt vannak-e de múltkor láttam egy olyat hogy azt bottal sem piszkálnám meg.. vagy ezt hogy mondják, nem hagynám hogy megpiszkáljon a botjával? :D
13/39 A kérdező kommentje:
akkor látom pont olyan sokan vannak csúnya pasik itt mint csúnya csajok :D
Nekem is az a tapasztalatom,hogy aki azt mondja nem az inkább csak rohadt nagy önbizalommal áldotta meg a sors...
2013. okt. 16. 19:31
14/39 anonim válasza:
Véletlenül nem én voltam az? Hol láttad?
16/39 A kérdező kommentje:
Nyugodtan lehet bombázni privátban képekkel mert hát számomra nincs ronda pasi...
2013. okt. 16. 19:35
17/39 anonim válasza:
tessék nézzed milyen ronda vagyok [link]
18/39 A kérdező kommentje:
utolsó... ugyan kérlek ez még lazán a helyes kategória nálam...
2013. okt. 16. 19:37
20/39 anonim válasza:
megnyugodtam hu... pedig azt hittem a réz gyűrű túlzás lesz és ezért nem fogok neked tetszeni és te is nagyon szép vagy érzi a mosolyod és a két szép szemedbe áááh beleszerettem :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!