Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a csúnya fiúkat vonzom, az azt jelenti én is csúnya vagyok (lehet h hülye kérdés :S )?
Igen azt jelenti!
De az, hogy valaki csúnya e egy hülye kijelentés mert mindenkinek más a csúnya és más a szép..
De általában a csúnya lányok a csúnya fiúkkal a szép lányok a szép fiúkkal, gazdag lányok a gazdag fiúkkal... (ez csak általánosítva van mert persze vannak kivételek!)
Lényeg annyi, hogy általában mindenki a hasonszőrű ellenkező neműhöz vonzódik!
A kérdésedből azt tudom levonni, hogy úgy gondolod: csúnya fiúknak csak csúnya lányok tetszenek. Nem hiszem, hogy ezt így ki lehetne jelenteni.
Az, hogy ki mit tart csúnyának teljesen személyfüggő. Az sem biztos, hogy a külsőd fogta meg adott "csúnya fiút" (például ha baráti viszonyban vagy eggyel és jól ismeritek egymást, akkor már lehet, hogy a belsőd miatt vonzódik hozzád ---> ez alapján a kérdésedre már lehet egy "nem" a válasz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!