Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha ti azt mondjátok egy lánynak, hogy aranyos, akkor az azt jelenti, hogy csúnya?
nem feltétlenül!
Nem vagyunk összekeverendők a nökkel ahol a "jajj de aranyos vagy = barátnál többet ne is várj"
nálunk a legtöbb esetben az aranyos az tényleg azt jelenti h aranyos, veled lennénk, megismernénk, lefeküdnénk veled járnánk veled.
de............ha nem az esetünk akkor is azt mondjuk h aranyos... :)
Nem vagyunk összekeverendők a nökkel ahol a "jajj de aranyos vagy = barátnál többet ne is várj"
4. válaszoló te ezt miből gondolod? mert nálam ez nem azt jelenti..
aranyos lehet a kiscsibe, a kiskutya, a nővéred 3 hónapos babája stb, de nem egy nő!
jéézusom..
Nalam nem. En az aranyos jelzot inkabb belso szemelyisegre hasnalom. Esetleg aranyos mozdulatokra, mosolyra
Attol meg lehet a lany szexi. Annal jobb
Azt hogy aranyos semmilyen esetben sem mondanám egy csúnya lányra :D
Amikor speciel én egy lányra azt mondom, hogy aranyos akkor arra gondolok, hogy nem feltétlenül "gyönyörű szép bomba nő", de mégis megnyerő és rokonszenves (gyengébbek kedvéért szimpatikus), szóval kedvelem meg tetszik is, de semmiképp sem az, hogy csúnya :D
igen én is ezt szoktam mondani, hogy aranyos...a kis baba, a kiscsibe, a kiskutyus, ésatöbbi.
elég sok lány barátom van, tényleg csak azok, és ők szokták néha még ezt mondani de azt tudom h azt kedvességből mondják, mert évek óta ismerjük egymást....
DE! én ezt a szót nem is nagyon használom...szóval ha lányról van szó és nem jön be akkor én is olyasmit mondok, hogy "ne haragudj de ez nekünk nem fog menni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!