Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ha ti azt mondjátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha ti azt mondjátok egy lánynak, hogy aranyos, akkor az azt jelenti, hogy csúnya?

Figyelt kérdés
2012. jan. 14. 19:21
1 2
 11/16 szemerey ***** válasza:
20%

Ha nekem valaki ilyet mondott volna megboldogult fiatalkoromban, hogy "aranyos vagy" ,bevertem volna a képét, nem érdekelt volna, mi volt vele a célja.

Ha akartok valamit-akkor mondjátok azt, ha meg nem akartok semmit, akkor inkább ne szólaljatok meg fiúk.

2012. jan. 14. 19:45
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ezt általában a babaarcú alacsony lányokra mondom, akik kedves, barátságos személyiséggel bírnak. Minden bántástól mentesen. (Ha csúnya akkor nem modok neki semmit.)

25F

2012. jan. 14. 20:47
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is az előző által kifejtett lányokra szoktam alkalmazni. Akik picit olyan esetlenek, általában nagyon szépek, alacsonyak, és kedvesek. Szóval nekem egy aranyos barátnő minden álmom :-)
2012. jan. 14. 21:11
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem sokszor mondták, hogy aranyos vagyok. Azt csak nem mondhatják, hogy szép vagyok, jól nézek ki, amikor nem is. Gondolom azért, mert ronda vagyok de kedves és sokat mosolygok.
2012. jan. 18. 22:45
 15/16 anonim ***** válasza:

Na, hát ha nekem egy pasi azt mondja, hogy aranyos, akkor kapásból törlöm a számát és viszlát....

aranyos egy kis-kutya-csibe-madár stb...

én nő vagyok ergo nem kislány, tehát az aranyos/cuki/édi...neeeeem!!!!!!!!

2012. jan. 18. 23:15
 16/16 anonim ***** válasza:
szemerey: ha te csak ezt a két társalgási formát ismered a fiúkkal, akkor te se vagy több mint egy bamba pasi.
2012. jan. 19. 02:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!