Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha ti azt mondjátok egy lánynak, hogy aranyos, akkor az azt jelenti, hogy csúnya?
Figyelt kérdés
2012. jan. 14. 19:21
11/16 szemerey válasza:
Ha nekem valaki ilyet mondott volna megboldogult fiatalkoromban, hogy "aranyos vagy" ,bevertem volna a képét, nem érdekelt volna, mi volt vele a célja.
Ha akartok valamit-akkor mondjátok azt, ha meg nem akartok semmit, akkor inkább ne szólaljatok meg fiúk.
12/16 anonim válasza:
Ezt általában a babaarcú alacsony lányokra mondom, akik kedves, barátságos személyiséggel bírnak. Minden bántástól mentesen. (Ha csúnya akkor nem modok neki semmit.)
25F
13/16 anonim válasza:
Én is az előző által kifejtett lányokra szoktam alkalmazni. Akik picit olyan esetlenek, általában nagyon szépek, alacsonyak, és kedvesek. Szóval nekem egy aranyos barátnő minden álmom :-)
14/16 anonim válasza:
Nekem sokszor mondták, hogy aranyos vagyok. Azt csak nem mondhatják, hogy szép vagyok, jól nézek ki, amikor nem is. Gondolom azért, mert ronda vagyok de kedves és sokat mosolygok.
15/16 anonim válasza:
Na, hát ha nekem egy pasi azt mondja, hogy aranyos, akkor kapásból törlöm a számát és viszlát....
aranyos egy kis-kutya-csibe-madár stb...
én nő vagyok ergo nem kislány, tehát az aranyos/cuki/édi...neeeeem!!!!!!!!
16/16 anonim válasza:
szemerey: ha te csak ezt a két társalgási formát ismered a fiúkkal, akkor te se vagy több mint egy bamba pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!