Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a csúnya csajok bepróbálkoznak nálam, az azt jelenti, hogy én is az vagyok? :S
Tökre gáz, hogy a csúnyák rámnyomulnak.
Már tökre kezd is elmenni az önbizalmam...
17/F
nem! :)
csak bátrak, vagy egyszerűen tetszel nekik, csak a nők bátrabban szoktak kezdeményezni....
De lehet h magukat szépnek tartják....
De lehet h tényleg nem vagy egy adonisz...
Egyébként szép csúnya ronda balf@sz, selejtes pasik is szoktak első osztályú szépségű nőknél próbálkozni....
én örülnék 1 csúnya lánynak is csak szeressen......
19f
20:23-as!
nem kell szó szerint érteni csak az úgymond nem Brad Pitt típusú embert próbáltam máshogy felsorolni!
egyébként vannak selejtesek... sajnos... akik EGYEDÜL sosem fognak kilábalni az otthon magában való roskadásból és abból, hogy "sosem lesz senkim mert ronda vagyok" depresszióból! --->csak ha felkarolja őket valaki!
"egyébként vannak selejtesek... sajnos... akik EGYEDÜL sosem fognak kilábalni az otthon magában való roskadásból és abból, hogy "sosem lesz senkim mert ronda vagyok" depresszióból! --->csak ha felkarolja őket valaki!"
Ez igaz. De sajnos a legtöbbet nem felkarolják, hanem belerúgnak még egyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!