Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor mivan? Nemertem.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mivan? Nemertem.

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nemtudom h terhes e vagyok...Megjott a menszeszem normalisan es megvolt 4-5napig utanna meg barnaztam is. De halotam h megjon a menszid meg akkoris ha terhes vagy(valamelyik esetben)Pasimmal dugtunk ugy, hogy csak a penisz veget dugta be en csont szaraz voltam es o is szaraz volt...17eves vagyok es nemtudom h ez a sors ironiaja de megnotek a meleim...mar vagy 3honpja total normalis a menszim meg minden...vennetek tesztet?
2009. nov. 10. 23:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
vennénk, és vennénk egy csomag óvszert is, hogy nekelljen úgy szexelni h csak pénisztöveket dugdosunk a punciba, éshogy legközelebb nekelljen félni.
2009. nov. 10. 23:20
 2/11 anonim ***** válasza:
91%

ha nem élvezett beléd, akkor valószínűleg nem vagy terhes.

én azért vennék tesztet.

2009. nov. 10. 23:22
 3/11 anonim ***** válasza:
89%
Nem veszek neked tesztet. Vegyél magadnak.
2009. nov. 10. 23:26
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
ha terhesség közben van menstruáció akkor is észre lehet venni a terhességet abból h pl nem normális ideig van vérzés tehát rövidebb ideig és kevesebb vér is jön! szerintem semmi okod aggódni de ha az megnyugtat h tesztelsz, akkor vegyél egyet!
2009. nov. 10. 23:27
 5/11 anonim ***** válasza:
64%

Nem bírom abbahagyni az olvasást :D Ennyi hülye kérdést :D

Nagyon komolyak vagytok :D Már legalább tudom honnan vadásszák az embereket a mónika show-ba :D

Te most tényleg az interneten szeretnéd megállapítani, hogy terhes vagy-e? :DDDDD

2009. nov. 11. 00:13
 6/11 anonim ***** válasza:
70%

csontszáraz... na az fájhatott... :D

tesztelj nyugodtan, egy ideig úgysem mutatja ki a teszt.

Off: A mónikasóba amúgy rendes researcherek szerzik az embereket. :D menj fel az rtl honlapjára, fent van az álláshírdetések közt... :D

2009. nov. 11. 00:24
 7/11 anonim ***** válasza:
70%
mind1 h " csontszaraz " -e vagy nem, ha nem védekezel, és a hüvelyed ugy érintkezik egy pénisszel, ami gondolom nem volt " csontszáraz ", ha már felallt, akkor lehetsz terhes. vegyel tesztet, aztan maskor huzzon a pasid gumit. meg az is mar milyen megfogalmazas, h " dugtunk "???
2009. nov. 11. 01:04
 8/11 anonim ***** válasza:

A menstruációs időszakban megduzzad a mell,ez természetes folyamat.Az viszont nem természetes, hogy félsz teherbe esni, de nem védekezel!!!

A végén kihúzom módszer csak a gyakorlott felhasználók számára ajánlott!!!

17 éveseknek már felír a nőgyógyász tabit is, és akkor nem kell gumizni meg görcsölni!!!

Legyél már talpraesettebb!!!

2009. nov. 11. 09:22
 9/11 A kérdező kommentje:
Szal nem megszakitasso modszer volt...hanem csak 1 szer be es ki ennyi volt es nem tobb. Meg elovaladek sem jott ki a peniszebol nemeghogy elelvezett volna...A menszim normalis volt. Es anugy az nem feltetel hogyha felall, hogy egybol elovaladeknak is kell jonni szal errol csak ennyit....koszonom az eddigi NORMALIS valaszokat...Nemcsinaok aszem tesztet mertnemvagyok terhes...megjott menszim meg minden es mimas jele lehet annak h nemvagy az mint a menszi...Hulyeseg volt ez a kerdes
2009. nov. 11. 15:11
 10/11 anonim ***** válasza:
De legalább saját magad jöttél rá, hogy hülyeséget kérdeztél...Ha mást nem is, de ezt becsülöm benned!
2009. nov. 12. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!