Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nagyon ronda pasi hogyan szerezhet magának barátnőt?
Kedves Kerdezo!:)
Teljesen egyutt erzek Veled ugyanis en sem tartozom a szep emberek kategoriajaba...
Egyik nagy problema az,hogy alacsony az onbizalmad azt gondolod magadrol h csunya vagy a sok kudarc elkedvtelenit es meg inkabb elhiszed magadrol,hogy csunya vagy,a kisugarzasod is negativva valtozik...
Az is lehet tul gorcsos vagy...
Probalj meg lazitani,erezd magad jol a borodben,szeresd magadlegyenek igenyeid,de ne tul nagyok es valogass Te a lanyok kozul,ne pedig azt gondold magadrol,h a kutyanak se kellek.Forditott esetben Te ossze jonnel egy ilyen emberrel aki nem fogadja el magat? Fogadd el a kulsodet,igy szulettel es hozd ki magadbol a legtobbet. :)
Jarj el fodraszhoz,szedesd a szemoldokod,vasarolj egy ket jo cuccot(persze nem kell a lo tulso oldalara esni),ha problemas az arcod kezeld...
Ennyit tudnek tanacsolni. :)
Sok sikert! :D
"Sehogy! Egy nagyon ronda pasi sehogy sem szerezhet barátnőt!"
Így van! Tapasztalom is...
"sajna ismerkedésnél mindig a külső a döntő legelőször, úgyhogy hacsak nincs sok pénzed és egy gyönyörű autód meg márkás ruháid hát akkor aztán tényleg majdhogynem 0 az esélyed rá :("
Ez biza így van! Hibába jönnek itt a csajok az okoskodással, hogy kisugárzás, fellépés, meg egyéb baromságok, az én tapasztalatom is azt mutatja, hogy bizony a csaj már az első percben eldönti, hogy lesz folytatás, vagy sem...
Nehezen. Javaslom az internetes ismerkedést, ott lehet trükközni azzal, hogy mikor mutatsz képet, meg milyen az a kép. Itt nyilván nem a PS-re utalok, de mindenkiről lehet viszonylag jó képet csinálni.
Ha olyan a lány, és már valamennyire megkedvelt, akkor adhat egy esélyt, de csak ha nagyon vonzó a személyiséged.
Sok siker.
"A személyiség egyáltalán nem számít a lányoknak. Volt már 1-2 lány, akinek kép alapján bejöttem, tök jól el tudtunk beszélgetni, egy hullámhosszon voltunk, aztán megláttak élőben, és a randi után már beszélni sem akartak velem."
Tök ugyanezt tapasztaltam szóról szóra! A személyiségem alapján szimpi voltam a lányoknak, de amikor megláttak, nem akartak velem többet foglalkozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!