Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nagyon ronda pasi hogyan szerezhet magának barátnőt?
19 Ez fodrászhoz??????????:DDDű
Olyan mintha cimlapról jött volna le:D
qrzy: Nem, dehogy, akkor már több ezernél járnék, sosem voltam ennyire direkt... Inkább próbálok szóba elegyedni a lányokkal, de szinte azonnal elhajtanak, mondván: ronda vagyok...
Amúgy még alacsony is vagyok eléggé.
56%-os, szerintem te összekeversz valakivel :D
23 Dehogy keverlek:DD
Csak nem engedem, hogy a Gyikos lányokat be tudd etetni:DD
25
Nem is alacsony. Egy abszolút Divatlapról lelépő fazont képzelj el, akoinek szó szerint a külső 100-as top-os, és tisztában is van vele, és iszonyatosan élvezi ha a nők zavarban vannak előtte:xDD
qrzy:
Ez a fazon élvezi, hogy zavarba hozza a nőket.
25: Lovagolni? Egyszer ültem lovon de tériszonyom volt :D
56%-os te meg még mindig tévúton jársz Van esetleg valami bizonyítékod is?
(Amúgy az alacsonyság mellett eléggé kövér is vagyok.)
28 Az se igaz amit kérdezel:DDD
Vékony vagy 178 magas.
Szia!
Nem létezik olyan, hogy "nagyon ronda" valaki. Volt egy barátnőm még anno gimiben, aki az osztály és szerintem is nagyon-nagyon reménytelenül csúnyácska volt. Amúgy szerettük, de sajnos nem lehetett figyelmen kívül hagyni a tényeket. Nagyon duci volt és az arcberendezése sem volt túl szerencsés. Ráadásul a hangja is olyan volt, mintha ráléptek volna a nem létező farkára. Állandóan cincogott.
Szerinted ennyi év után abból az osztályból ki ment férjhez legelőször? :) És tök szerelmes belé a férje, aki úgy szereti a csajt, ahogy van! Szóval hidd el, nincs olyan, hogy valaki mindenki számára csúnya. A szépség relatív! Ne add fel és próbálkozz tovább!
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!