Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nagyon ronda pasi hogyan szerezhet magának barátnőt?
Amúgy nekem az jutott eszembe, hogy jó régen volt itt egy srác, 26 éves volt, még valami kifigurázott kép is terjengett róla a neten. A csávó azt mondta magáról, hogy reménytelenül ronda, de a képen annyira nem is volt gáz. Már nem emlékszem a szövegre, de valami Gaber vagy ilyesmi felhasználó küldözgette mindenkinek.
Tényleg nem emlékszem már sajna, de lehet hogy te vagy az, kérdező? Én tényleg segíteni akartam,nem szép dolog vissza élni mások jószándékával.
37: Nem mindegy, mert míg a férfiak képesek felülemelkedni a külsőségeken, addig a lányok nem, főleg ha valaki annyira ronda, mint én.
56%-os, te meg már abbahagyhatnád a téma szétoffolását, ráadásul úgy, hogy összekeversz valakivel.
Amúgy 170 cm magas vagyok és valahol 80 kg környékén súlyra.
Na most aztán jól összezavarodtam...:)
Már majdnem írtam a kérdezőnek privit.
De nem fogok,ha hazudós.
De ha egyszer tényleg ronda vagyok? o.O Na, mindegy, nem tartozik a témához.
56%-os örülhetsz, hogy szétoffoltad a témáját egy olyan embernek, akit összekevertél valakivel... gratulálok -.-
Na, tessék. Nem csak nekem volt ezek szerint ismerős. Ne itt szórakozz, kérdező. AKik tényleg átérzik az általad leírt helyzetet, most sz@rul érzik magukat.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Van a YT-on egy bábvideo Zero a neve. Ha minden igaz még magyar felirat is van hozzá.
Nos bár ez a video nem a párkapcsolatra van kihegyezve elsősorban, de ilyen szempontból is tanulságos. Én ajánlom. Zero-tól sokat lehetne tanulni, vagy inkább példát venni.
Neki annyival volt rosszabb, hogy az egész élete esélytelennek indult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!