Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nagyon ronda pasi hogyan szerezhet magának barátnőt?
Figyelt kérdés
Ha minden lány elutasítja a külseje miatt...2013. okt. 13. 16:06
51/70 anonim válasza:
Légy kedves, de ne vidd túlzásba. Magamból kiindulva nem minden lány szereti a tipikus csajozós dumákat, ezeket ha teheted mellőzd. Inkább mondd meg neki, hogy aranyos meg hasonlók(nálam ez jött be, de kinek mi). Szóval a belsőddel próbáld meg lenyűgözni, hogy lássa igen te vagy az pasi aki neki kell. Egy idő után megszépülsz neki. ;)
52/70 anonim válasza:
Gyúrd ki magad, és mindenki el fogja felejteni hogy ronda vagy. De komolyan, nem azért mert a csajok szeretik a kigyúrt testet, hanem azért mert egy kigyúrt test látványa kitartást és egészséget feltételez. Ja meg persze erőt. Az állatvilágban ezzel már nyert ügyed lenne, és az hagyján hogy az ember is állat, de újabban nagyon úgy is viselkednek. :)
55/70 anonim válasza:
ezen most akkorát röhögtem mire elolvastam >.<
szóval a pasi állat jól néz ki de itt kamuzik mindenkinek hogy jajj de ronda?
h*lye gyökéééééééééér xDDDD
56/70 anonim válasza:
55 Pontosan:DD Az egész hoxát hülyére vette:DD
57/70 anonim válasza:
na jó, most már áruld el hogy mi az a hoxa??? :)
58/70 anonim válasza:
57 Egy portál neve-google a te barátod:D
59/70 anonim válasza:
A google a kockáknak való, én az emberi kapcsolatokban hiszek. :)
60/70 anonim válasza:
A főnököm alacsony, nem túl jó faszi. Mégis olyan szövege van, meg olyan humora, hogy egy kicsit szerelmes vagyok belé, amikor meg céges bili van, folyton jönnek oda hozzá idegen csajok, más komolyan néha féltékeny vagyok :D. Szóval ez iszonyatosan sokat nyom a latban, de ne haragudj, te nem tűnsz sem jófejnek, sem szellemesnek. Így tényleg esélytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!