Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A normális férfiakat valóban nem érdekli, hogy egy lánynak mekkora a mellmérete?
Figyelt kérdés
Pár fiú mondta már, ha vékony, szép teste van, formás alakja, tehát összességében csinos a lány akkor nem számít, hogy pici a cicije. Én inkább alakban, és fenékben vagyok erős, az alakomhoz hozzájárul még a kerek fenekem is. Viszont a mellem nem annyira nagy... nagyon nem szeretem. Bs melltartót hordok, de ha nincs rajtam, egyszerűen utálom. Nem nőies, pedig lógni sem lógnak... kerekek. Szívem szerint elmennék egy mellnagyobbító műtétre, de nem tudnám magamban elviselni a műanyagot... a természetességet szeretem. Az önbizalmam ezzel együtt a föld mélyén van..2013. okt. 13. 01:00
51/52 anonim válasza:
"Primitív hülye libák :)"
Te vagy leragadva a legkezdetlegesebb csáberőforrásod felméretésénél, és mi vagyunk a primitívek? :D
Látom, nagyon betaláltam.
(22es voltam)
52/52 anonim válasza:
Szerintem sokkal többre becsülendő a gondolkodásod, minthogy valakinek nagy a melle. Igazából alapvetően nekem se ez a legfontosabb. Biztos, hogy egy lányt se fogok ott hagyni, ha amúgy tetszik, de kicsi a melle. Sőt, bizonyos esetekben még kifejezetten tetszik is, ha kicsi, de mégis formás, meg jól mutat:) De ha nem az se olyan ok, ami miatt otthagynék valakit. Szóval ezen ne aggódj. Egyébként pedig sokkal többet ér, ha egy lány értelmes, lehet vele beszélni, meg nem állandóan hülyeségeken jár a feje, mintha buta lenne, és mellette valami bomba teste lenne. Persze az utóbbi típusnak is megvan a maga közönsége, szóval ő is meg fog élni ebből, az igaz. De egy értelmes fiúnak biztos, hogy legalább olyan fontos, vagy még fontosabb a gondolkodásod, mint hogy hogy nézel ki. Ha nem valami hülyével találkozol ebből nem fog ügyet csinálni:) Sőt, még lehet, hogy tetszeni is fog neki a melled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!