Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A normális férfiakat valóban nem érdekli, hogy egy lánynak mekkora a mellmérete?
30-as nem vagyok szűz és nem b*aszták át a fejem, de arra a néhány évre amíg együtt vagyok egy nővel, igenis legyen jó, cuccolni való hátsója, szép arca, nagy melle. Ne úgy érezzem magam a csaj mellett mintha egy travival lennék. Mert bennem a kis mellű nők ilyen érzést váltanak ki.
Te 30-as meg valószínűleg egy herélt féreg vagy, aki egy két mosolyért hajlandó bármit megtenni.
Tyűha, a mindenit. Valaki de felszínes :D
Mivel ide érezni, hogy a válaszaidat provokációnak szánod, ezért nem is szánok rá se időt, se energiát, hogy veled "szót váltsak".
nem provokációnak szántam a válaszomat. A kis mellű kérdező kérdezett, én meg válaszoltam.
Már másodszorra áldoztál rám időt és energiát, pedig elsőre sem kellett volna. Tudod, a kérdező válaszára kell reagálnod, nem a válaszoló válaszára.
"a normális csajokat nem érdekli hogy kicsi a f*aszom? De érdekli."
Te miről beszélsz? Hallod, szerintem már lépj aludni, fáradtnak tűnsz :D
Megtisztelő vagy nem, elfogadod vagy nem, ez a válaszom.
Milyen érdekes amúgy nem? Felteszed azt a kérdést hogy gond-e ha kicsi a melled, majd ha valaki azt mondja hogy gond, akkor az azért mondja mert önértékelési gondjai vannak, vagy szűz vagy este van és sötét vagy nappal és világos, nem pedig azért mert esetleg tényleg gond. Ha csak azok véleményét fogadod el akik azt mondják amit hallani akarsz, minek tetted fel a kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!