Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A normális férfiakat valóban nem érdekli, hogy egy lánynak mekkora a mellmérete?
"a normális csajokat nem érdekli hogy kicsi a f*aszom? De érdekli."
Te miről beszélsz? Hallod, szerintem már lépj aludni, fáradtnak tűnsz :D
Ezt azért első szám első személyben írtam, mert így jobban tetszett. Hogy kellett volna írnom: A normális csajokat nem érdekli hogy kicsi egy pasi f*asza?
Te képzelődsz? Hol írtam én ilyeneket? Hülye vagy?
Olvass már vissza.
Mélyen megtisztelő a válaszod, kedves kis farkú ember. Elfogadom. :)
Itt írtad.
Mélyen megtisztel és elfogadom.
Ezt nyilván cinikusan írtad, vagyis nyilván nem tisztel meg a véleményem és nem is fogadod el.
Sok furcsa élőlény lakik itt a GYK-n.
Csak a megfogalmazás nem helyes...
Érdekli a normális fiút a mellméret, csak nem befolyásolja.
Ha mégis, akkor az nem normális :D
Nem olvasom végig a hszeket, csak a kérdésre válaszolok.
Komolyan mondom kérdező, ennél nagyobb bajod sose legyen! De tényleg!
Ha én szeretek egy nőt, NEM érdekel, mekkora melle van. De akkor sem érdekel, ha nem szeretem. ENGEM ez hidegen hagy. Abszolút semmi jelentősége. Sőt, a nagy melleket még csak vonzónak sem találom, nekem a kicsi tetszik. A D méretet pl már nagynak is találom, nem igazán jön be. DE! Sosem érdekelnének ilyen apróságok, ha valaki megtetszene. Egy IGAZI NŐ a tekintetével fogja meg a férfit és nem a dekoltázsával. Ennyi.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!