Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szeretitek azokat a fiúkat akik kicsit érzelgősek és udvariasak előzékenyek és velletek fogalkoznak?
Istenem, hagyjuk már el ezt a nyelvzseni-álcát! Mielőtt divatba jött volna az úton-útfélen való okoskodás, én voltam, aki folyton kijavította a környezetét, de mikor mindenki más rákezdett, rádöbbentem, mennyire idegesítő, és el is ment tőle a kedvem egy életre.
Egyébként igen, mindaddig szeretem, míg a saját méltóságát és magánszféráját sem vágja sutba, illetve az sem hátrány, ha konfliktushelyzetben képes annyira objektív maradni, hogy ne kezdjen el alaptalan baromságokkal vagdalkozni, személyeskedni az indulattól túlhajtva (volt ehhez köthető negatív tapasztalatom, noha nem párkapcsolati jellegű). Nekem kifejezetten eseteim, akikre rámondhatom az "aranyos" jelzőt.
Interneten nagyon szeretik, ja ja.
A valóságban meg az első pénzes, sportkocsis türhő bunkóállattal elmennek...
"elmennek" ergo te srác vagy, grat, h magadra vetted a "Lányok" felszólítással kezdődő kérdést
off vége
kérdező, szerintem ez egyéntől függ...
én pl szeretem, ha egy srác udvarias és előzékeny velem, bár nélkülük is jól megvagyok, amíg nem kifejezetten udvariatlan... inkább haverkodó stílusban szeretek beszélgetni, hogy véletlenül se érezze úgy, bármit is bizonyítania vagy tettetnie kell
az érzelgősségtől pedig kiborulok, lévén én sem vagyok az a nyálas típus
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!