Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet annak az oka, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet annak az oka, hogy ennyi önbizalom hiányos és frusztrált ember van a szerelem terén?

Figyelt kérdés
2013. okt. 8. 16:54
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Itt minden bizonnyal lenne jelentkező, akik szívesen elvennék a szüzességed, de egyrészt azoknak nem érdemes beadni a derekadat, ráadásul a legkevésbé sem "kiszemeltek"...
2013. okt. 8. 17:52
 32/43 anonim ***** válasza:

"Itt minden bizonnyal lenne jelentkező, akik szívesen elvennék a szüzességed, de egyrészt azoknak nem érdemes beadni a derekadat, ráadásul a legkevésbé sem "kiszemeltek"..."

Így van! Itt idióták vannak csak. (Tisztelet a kivételnek)

2013. okt. 8. 17:55
 33/43 anonim ***** válasza:

kedves utálomaparadicsomot!

nem privátban válaszolok, mert akkor bárki aki elolvassa ezeket, és látja h a végét privátban írtam akkor majd kis édes magam ellen beszélő csajnak fog tartani :D

Azt cselekedtem, hogy jól otthagytam a fenébe! tudod kivel szórakozzon? hagyjuk már, neki ez csak kellemes időtöltés lett volna, én meg közben reménykedjek h "meglágyul a szíve" és mégis komoly kapcsolatot akar? menjen a fenébe inkább az ilyen!

2013. okt. 8. 17:58
 34/43 anonim ***** válasza:

#33-as: Jól tetted! ;)

Na akkor te tényleg egy normális lány vagy! ^_^

Örülök hogy megismerhettelek. :)

2013. okt. 8. 18:02
 35/43 anonim ***** válasza:

Örvendek a szerencsének 'utálomaparadicsomot'! :D

sok helyen láttam a válaszod, azt hittem ilyen mindenkit kiosztok féle vagy, de jó fejnek tűnsz! :D

2013. okt. 8. 18:05
 36/43 anonim ***** válasza:
11-es vagyok ,utálatos paradicsom, a paradicsom palántás válasz, nem neked szólt!hanem a hülyék paradicsomának. xDDD
2013. okt. 8. 18:08
 37/43 anonim ***** válasza:

#35-ös: Igen, tudom... :) Mindenki olyannak néz. ez egyértelmű is, ugyanis trollkodom, és idegesítő vagyok. Ma is írtak ki rólam kérdést, hogy "Utálomaparadicsomot miért ekkora meleg". Aztán én csak egy jót nevettem rajta. :) Úgy ítélkeznek, hogy nem is ismernek. Mondjuk ha valaki privátban rámír ott már normálisan írok.

#36-os: Értem, sorry. :) Csak mert sokaknak van velem bajuk. :)

2013. okt. 8. 18:11
 38/43 anonim ***** válasza:

35ös vagyok

tényleg szard le aki kötözködik, rohadt nagy arc vagy (jó értelemben) :D jókat nevetek itt én is, az a baj h sokan valóban azt hiszik h ha olvasták 3 válaszát az illetőnek akkor teljesen kiismerték és lehet támadni h miért ilyen meleg?...szánalom

2013. okt. 8. 18:15
 39/43 anonim ***** válasza:

#38-as: Mindegy. Nem az ilyen emberekkel fogok foglalkozni. :)

Na én elhagyom ezt a kérdést. Ha gondolod akármikor rám írhatsz!

Szép estét hölgyem. :)

2013. okt. 8. 18:18
 40/43 A kérdező kommentje:
Hmmm érdekes látom a kérdésre választ nem nagyon sikerült találni mindemellett. És nagyon a szüzességre hegyeztétek ki, vagyis végső soron a szexre. Pedig egyáltalán nem csak erre céloz a kérdéskör, hiszen ez csak kis része a 'szerelemnek' én inkább a bizalomra, szeretetre, egymásra találásra gondoltam. De látom eddig nem igazán sikerült eljutni, bár igaz ez érettebb gondolkodást követel.
2013. okt. 8. 19:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!