Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet annak az oka, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet annak az oka, hogy ennyi önbizalom hiányos és frusztrált ember van a szerelem terén?

Figyelt kérdés
2013. okt. 8. 16:54
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
mert több a paradicsom palántához hasonló ember van a fórumon aki itt szokott rinyálni! xD
2013. okt. 8. 17:04
 12/43 anonim ***** válasza:
Elég nagy OFF, valóban, de nekem is napszemüveg szerű műanyag van, jó kis vaterás... :D
2013. okt. 8. 17:04
 13/43 anonim ***** válasza:

#11-es: Mif_sz bajod van? :)

#12-es: Én külföldről rendeltem. Minden olcsóbb odakint. :) Mennyiért vetted? :)

2013. okt. 8. 17:06
 14/43 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mennyi volt, még pár éve találtam egy karácsonyi ajándék csomag alján... :D
2013. okt. 8. 17:14
 15/43 anonim ***** válasza:
Szerintem különböző okok miatt lehet. :)
2013. okt. 8. 17:15
 16/43 anonim ***** válasza:

csakhogy témánál maradjunk és ne a 3Ds szemüvegeknél... :D

sztem azért van ez, mert a társadalom és ez az oldal azt sugallja, hogy ha nem vesztetted el a szüzességed 14 évesen akkor ásd el magad, ha nem szexeltél édes3asban 16 évesen akkor szégyeld magad, és ha 18 évesen nem keféltél 54 emberrel akkor neked annyi. ez itt a baj, de ez csak egy 17 éves lány szerény véleménye. :D

2013. okt. 8. 17:16
 17/43 anonim ***** válasza:
Nemnemnemnemneem kedves 16-os... Ez az oldal pontosan, hogy azt sugallja, hogy nem gáz, ha 25 évesen akár, még szűz vagy. Legalább is még nem sok szüzes kérdést láttam, ami alá ne azt írták volna, hogy nem gáz, és őrizze meg, amíg tudja. A gondok ott kezdődnek, hogy ez az általános nézet a társadalomban tettekben nem nyilvánul meg, csak parasztvakítás, szép, de értelmetlen közhely.
2013. okt. 8. 17:21
 18/43 anonim ***** válasza:

#16-os: Mi a baj a 3D-s szemüveggel? :'(

Érdekes meglátások egy 17 éves lánytól. Hasonlóan látjuk a dolgokat.

2013. okt. 8. 17:21
 19/43 anonim ***** válasza:

16os volnék, semmi bajom a 3Ds szemüvegekkel amúgy :D

viszont ja...jó elnézést kérek az oldaltól, csak az a baj, h mikor jönnek rinyálni ide a 14éves kislányok, hogy ciki h még szűz vagyok? az kikészít, mert felmerül bennük ez, tehát ezzel "szembesül" nap mint nap. régen kb 5.ben volt olyan h odamentek az egyik osztálytársamhoz két kis mini ribi, és kérdezték te még szűz vagy? mondta igen, a válasz a ribiktől: DEGÁÁÁÁZ! csak a gáz az az h pont nekik is annyi közük volt a szexhez mint az "áldozatuknak", és így néhány évvel később csak durvább lett.

2013. okt. 8. 17:29
 20/43 anonim ***** válasza:

#19-es: Tényleg ilyenek a lányok? :O

Akkor nem véletlen szeretnék sokan minél előbb elveszíteni. Mostmár értem ezeket a kérdéseket.

2013. okt. 8. 17:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!