Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet annak az oka, hogy ennyi önbizalom hiányos és frusztrált ember van a szerelem terén?
#11-es: Mif_sz bajod van? :)
#12-es: Én külföldről rendeltem. Minden olcsóbb odakint. :) Mennyiért vetted? :)
csakhogy témánál maradjunk és ne a 3Ds szemüvegeknél... :D
sztem azért van ez, mert a társadalom és ez az oldal azt sugallja, hogy ha nem vesztetted el a szüzességed 14 évesen akkor ásd el magad, ha nem szexeltél édes3asban 16 évesen akkor szégyeld magad, és ha 18 évesen nem keféltél 54 emberrel akkor neked annyi. ez itt a baj, de ez csak egy 17 éves lány szerény véleménye. :D
#16-os: Mi a baj a 3D-s szemüveggel? :'(
Érdekes meglátások egy 17 éves lánytól. Hasonlóan látjuk a dolgokat.
16os volnék, semmi bajom a 3Ds szemüvegekkel amúgy :D
viszont ja...jó elnézést kérek az oldaltól, csak az a baj, h mikor jönnek rinyálni ide a 14éves kislányok, hogy ciki h még szűz vagyok? az kikészít, mert felmerül bennük ez, tehát ezzel "szembesül" nap mint nap. régen kb 5.ben volt olyan h odamentek az egyik osztálytársamhoz két kis mini ribi, és kérdezték te még szűz vagy? mondta igen, a válasz a ribiktől: DEGÁÁÁÁZ! csak a gáz az az h pont nekik is annyi közük volt a szexhez mint az "áldozatuknak", és így néhány évvel később csak durvább lett.
#19-es: Tényleg ilyenek a lányok? :O
Akkor nem véletlen szeretnék sokan minél előbb elveszíteni. Mostmár értem ezeket a kérdéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!