Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet annak az oka, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet annak az oka, hogy ennyi önbizalom hiányos és frusztrált ember van a szerelem terén?

Figyelt kérdés
2013. okt. 8. 16:54
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
Szard le őket, én is az vagyok még. És nagyon helyes, hogy semmi bajod a 3D-s szemüveggel, szerintem az nagyobb baj lenne, mint hogy szűz vagy... :P
2013. okt. 8. 17:34
 22/43 anonim ***** válasza:
szerintem azért, mert a média a tökéletes testű férfiakat és nőket idealizálja. nem egy szép nőt ismerek, akinek nulla önbizalma van. vajon miért plasztikáztatják magukat annyian?!
2013. okt. 8. 17:36
 23/43 anonim ***** válasza:
Egyébként én sokkal jobban tisztelek egy 20 év körüli szűz lányt, mint egy 15 év körüli nem szűz lányt. hogy miért? Mert arra vall, hoyg nem adja könnyen magát vagy hoyg vár az igazira. Számomra ez sokkal értékesebbé tesz egy lányt/nőt.
2013. okt. 8. 17:37
 24/43 anonim ***** válasza:

16os ami már 19es vagyok :D

nem mind ilyen, csak ezek az ordas ribik, vannak normálisak, mint én :P :D mindenkiben végülis ott motoszkál az h ciki? de mondjuk jobb mint a kiélt qrva szerepe. :D csak tényleg az ilyen dolgokkal könnyen el lehet venni az ember önbizalmát (ha volt neki egyáltalán), mondjuk szerencsére én nem ilyen nyomasztó, aljas bandában élek :D

2013. okt. 8. 17:39
 25/43 anonim ***** válasza:
Mondjuk az azért nem mindegy, kedves paradicsom, hogy mi okból kifolyólag szűz még az a 20 éves lány. Ha valóban arra vár, akivel megéri elveszíteni, de mellette vannak kérői, az valóban becsülendő dolog. Ha viszont kérő sem akad, ott már indokolt minimum egy szemöldökráncolás...
2013. okt. 8. 17:42
 26/43 anonim ***** válasza:
ja! és itt a másik kedvencem(irónia) mikor a pasik írják h milyen jó h egy lány szűz, úgy tiszteli meg minden, de mégis a legtöbb meg csak a ribiket viszi, de lehet erre meg azt mondani ugye, hogy igen a ribik csak arra jók, de egy szűz lányt megbecsülnek...de attól még végig megy a qrvákon!
2013. okt. 8. 17:43
 27/43 anonim ***** válasza:

#25-ös: Ezért írtam le példaként, hogyha arra vár hogy jöjjön az igazi, az más.

Szerintem ezt a kérdést már elkezdtük pöppet OFF-olni. :)

2013. okt. 8. 17:44
 28/43 anonim ***** válasza:

#26-os: Én nem vagyok ilyen. ^^

Én nem foglalkozom a ribikkel. Sőt... egyenesen undorodom tőlük.

2013. okt. 8. 17:45
 29/43 anonim ***** válasza:
ki beszélt itt 20 éves lányokról, drágám? 20év körüli! nem mind1 :P :D 17 évesen előttem az élet ;) de mondjuk mikor a kiszemelt srác benyögi h csak petting, mert a szüzességem nem akarja elvenni, meghagyja másnak akkor nem tudom h sírjak vagy nevessek, de kicsit elmegy az életkedvem.
2013. okt. 8. 17:49
 30/43 anonim ***** válasza:

"kiszemelt srác benyögi h csak petting, mert a szüzességem nem akarja elvenni, meghagyja másnak akkor nem tudom h sírjak vagy nevessek, de kicsit elmegy az életkedvem."

Whut? Tehát elmondta hogy csak pettingelni akar, és nem is tervez veled komoly kapcsolatot? XD Hát az nem semmi... Mit cselekedtél? :) (Ha gondolod privátban írj)

2013. okt. 8. 17:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!