Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megver bárki is azért, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megver bárki is azért, mert udvarias vagyok a barátnőjéhez?

Figyelt kérdés

Múltkor mentem be egy boltba, és kint cigizett egy csaj és a barátja, (aki mellesleg elég jó erőben volt) és a csaj elindult a bolt felé, és kinyitottam neki az ajtót, és előre engedtem. A pasija meg utána jött, és nagyon nézett rám. :D

Csak az a kép, hogy nyitom az ajtót, megy be a csaj közben mondja, hogy köszi, és elindul felém a srác pont akkor miután eldobta a cigit, na az meleg volt! :D

Azt hittem most jön a "Te rámozdultála csajomra?" !Durr!

Ez csak utána esett le.

De nem történt semmi ilyesmi, csak eszembe jutott.

Ilyenért nem fog senki megverni? Inkább nem csinálok ilyet többé, ha valaki ezt annak veszi, és belém köt utána.

2013. okt. 8. 13:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szerintem egyes emberek csak kifejezik, ha ott a barátnő, ha nem, hogy ők nagyobbak, erősebbek, mint te vagy!

Ennyi.

2013. okt. 8. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!