Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 25 év alatti lányok is értékelik az udvarias fiúkat?
Egyszerűen szeretek udvarias és kedves lenni.Mindenkivel próbálok korrektül barátságosan viselkedni,a lányokkal pedig udvarias vagyok.Értsd ajtónyitás,előreengedés,póló odaadása ha fázik,esetleg meghívás valamire,kézcsók stb.
Rossz érzés ha bunkó módon viselkedem.
Azt látom hogy csak az érettebb nőknek jön be ez,a korombeliek a macsó stílusra buknak ami nekem nem megy.Nem fogok magamra erőltetni egy műmájer viselkedést.Megtehetném mert magas vagyok,izmos,de nekem ez az alaptermészetem.
Van olyan lány akinek ez tetszik?
17/F
CSAK a figylemes, normális, értelmes fiúkat értékelem. Ne is erőltess magadra semmit, maradj önmagad, és ha előbb nem, utóbb a te időd is eljön. ;)
22l
Nekem pont ez az, ami hiányzik. Apró szívességek ezek, mégis többet tudnak jelenteni bárminél.
17/L
Bár srác vagyok, de ilyen típusú mint te. Én azt tapasztaltam, hogy haveri alapon tetszik a nőknek az udvariasság, de meghódítani nem tudod őket vele.
A korosztályunk ezt udvarlásnak veszi, és ha nem vagy az esete (fuljópasi) akkor semlegese érzelemmel reagálnak.
Ismerősi kőrökben vuszont bizalmasabb- közelibb haverságot tudsz kötni a lányokkal.
A felnőtt nők másként voltak nevelve akkoriban, jobban értékelik a kedveséget, bár azok közt is van kivétel.
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!