Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Tényleg idegesítő, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Tényleg idegesítő, ha egy fiú udvarias veletek?

Figyelt kérdés

Udvariasság az ha előreengedi,kinyitja neki az ajtót,ha elejt valamit felveszi neki,kihúzza neki a széket,hogy leülhessen,stb.

Nem beteges mértékű ajnározás persze,hanem ilyen kis udvariasságok.

Mostanában több lánytól is hallottam,hogy őt ez idegesíti."A férfi legyen egyenrangú,de inkább domináns,ne szolga.." Szóval akkor már nem kell udvariasnak lenni?

17/F

2013. febr. 8. 21:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

"ha előreengedi, kinyitja neki az ajtót"

Ma például kiröhögött két ilyen kis földszintes p*csa emiatt, azoknak semmi sem jó.

2013. febr. 8. 21:31
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Erről a belga egyik száma jutott eszembe amit picit átköltök

"Ha udvarias vagyok az a baj, ha bunkó vagyok az a baj, ha a kettő között vagyok az is baj, ha vacilálok rajta az a baj"

2013. febr. 8. 21:32
 3/15 anonim ***** válasza:

Gimnazista koromban idegesített az ilyen típus. Mert túl alázatosnak tűnt és nem épp egy laza srác képzetét keltette és nem is kerestem az ilyen fiúk közeledését,inkább a vagány, néha megbántó típusokat kerestem.

De ma már felnőtt fejjel, örülök az ilyen udvarias férfiaknak. :)Kevés van belőlük.

2013. febr. 8. 21:33
 4/15 anonim ***** válasza:
Legyen udvarias, de ne állandóan, nekem az jött be. Jól esik, ha néha rám adja a kabátot meg ilyenek, de hogy állandóan, azt inkább ne :D
2013. febr. 8. 21:36
 5/15 anonim ***** válasza:

Nekem bejön ha egy fiú udvarias.. Ne csináljon úgy mintha a csicskám lenne, de igen jólesnek az ilyen apróságok, ha előreenged, megfogja az ajtót, stb. :) És manapság ez már különleges, mert kevés ilyen fiú van. :(

18/L

2013. febr. 8. 21:37
 6/15 A kérdező kommentje:
Hát..értem,de mégis,hogy a hétszentségbe találjam meg a határvonalat a jól eső és az idegesítő közt?
2013. febr. 8. 21:38
 7/15 betlindis ***** válasza:

dominánsan is lehet udvariasnak lenni. régen mikor parasztok voltak, meg urak, nyilván az urak voltak udvariasak, a parasztok meg hát... parasztok. de kit neveznél dominánsnak, ugye hogy az urat? tehát ez nem ettől függ. lehet vki szolgaként is udvarias meg úrként is (hiszen az urak szolgálói is udvariasak voltak az urakkal nyilván, muszáj volt...). ebből látszik, hogy az udvariasság, a szolgalelkűség és a dominancia között egyáltalán nem olyan egyszerű az összefüggés.

az egyéni stílusa adja meg az illetőnek, hogy udvasiasság közben úriembernek tűnik-e, tehát dominánsnak, vagy szolgának. mindkét módon lehet, de ezt így írásban elég nehéz megfogalmazni.

valóban, a szolgalelkű, pincérszerű udvariasság tud idegesítő lenni, de az úriemberes, nőket óvó, tehát domináns udvariasság kifejezetten kellemesen esik a legtöbb nőnek. nekem is.

8/15 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el, egy NŐ nem fog ilyet mondani. Attól,hogy valaki odafigyel arra,hogy udvariasan viselkedjen másokkal, még nem szolga...ez baromság!

Na meg a női egyenjogúság nem erről szól! Bár ha egy csaj attól érzi magát egyenjogúnak a pasikkal,hogy bunkó stílusban viselkednek vele..hát megérdemli!

22/L

9/15 anonim ***** válasza:
Dehogy!
 10/15 anonim ***** válasza:
Nem idegesítő! SŐT!! :) Én szeretem ha valaki mértékkel udvarias. Nálam azt jelenti, hogy figyel rám! Tényleg nagyon kevés van az ilyen fiúból!
2013. febr. 8. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!