Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tényleg idegesítő, ha egy fiú udvarias veletek?
Udvariasság az ha előreengedi,kinyitja neki az ajtót,ha elejt valamit felveszi neki,kihúzza neki a széket,hogy leülhessen,stb.
Nem beteges mértékű ajnározás persze,hanem ilyen kis udvariasságok.
Mostanában több lánytól is hallottam,hogy őt ez idegesíti."A férfi legyen egyenrangú,de inkább domináns,ne szolga.." Szóval akkor már nem kell udvariasnak lenni?
17/F
Én kettős tendenciát tapasztaltam eddig:
Van akinek bejön,de van akinek nem.
Sajnos,a másodikból elég sok van.
folyamatosan nem jön be, de ha egyszer-egyszer udvarias, azt értékelem :)
de nem kell minden alkalommal ott lennie kihúzni a széket, ha le akarok ülni...az már idegesít
viszont én mindig megköszönöm, mert ha pl veszi a fáradtságot, és kinyitja nekem az ajtót, szerintem megérdemli, hogy legalább megköszönjem :)
Nem ezen múlik, hogy idegesítő-e.
Van, aki úgy udvarias, hogy közben egészen megalázkodik a nő előtt, és ettől idegesítővé és szánalmassá válik. Bár az ilyen típus akkor is az, ha bunkó. Volt ilyen udvarlóm, a hideg kirázott tőle, tényleg úgy tartotta az ajtót, mint valami udvaronc a királynőjének, na ne szórakozzunk már.
De van az a fajta udvariasság, ahol az érződik, hogy ő, az erős férfi segít nekem, a gyenge nőnek (pl. kinyitni az ajtót, betolni a széket, kiszállni az autóból, stb.). Ezt a fajta udvariasságot minden nő imádja, mert segítő szándék érződik rajta, nem megalázkodás.
Ha neked többen is mondták, hogy zavarja őket, amit csinálsz, azt ne hidd el. Nem az zavarja, amit, hanem ahogy csinálod. Valószínűleg az első kategóriába tartozol.
Próbálj meg úgy udvarias lenni, hogy közben arra gondolsz, hogy most jófej vagy, mert segítesz ennek a gyenge nőnek. Vagy hasonlót. A lényeg az, hogy az arcodra, mozdulataidra az ül ki tőle, hogy te őt nem kiszolgálod, hanem segítesz neki. Hatalmas különbség!!
"ő, az erős férfi segít nekem, a gyenge nőnek"
ha ezt egy ökofeminista látta volna :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!