Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vannak olyan lányok, akiet zavar ha egy fiú udvarias, papucsnak tartják vagy ilyesmi?
Még nem haltak ki,de nagyon gyorsan fogynak mivel az ilyeneket pontosan az általad említett dologgal ruházzák fel,tehát hogy papucs és hasonlók.Továbbá a mai lányoknak általában nem is kell az udvariasság,mivel ők maguk is buták és tudatlanok illetve nem tudják értékelni az igazi értékes dolgokat,csak a pénz számít náluk legtöbbször.(Tisztelet a kivételnek persze,csak találkoznék már egy db kivétellel végre!) :)
Én is egy udvarias srác vagyok,ki is nyilvánítom akár ha kell,pontosan ezért legtöbbször emiatt is beskatulyáznak,és onnantól fogva nem is érdeklem a hölgyeket egyáltalán.Nagyon sokat dob egy férfin?:O Az ilyeneket mint te hol lehet megtalálni? melyik bolygón?:D
6-os vagyok. Én sem értem őket,de már nem is érdekel igazán ez az egész.Sajnos nem viccből írtam azt az előbb,tényleg még soha nem találkoztam ilyen lánnyal. :/
A negatív tapasztalat az nem kifejezés,mára már lassan utálat lesz belőle.El is fog tűnni nagyon hamar ez,hidd el.Ha rajtam múlna,én nem hagynám hogy kihaljon de felém sem néznek a lányok,szóval még alkalmam sincs megmutatni az udvariasságomat és kedvességemet.Hát szerintem meg biztosan nem egy bolygón vagyunk,bár sosem lehet tudni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!